reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel,

Jeżeli dostaniesz skierowanie od lekarza ginekologa to jest ono robione na NFZ. Ja nic nie będę płacić wiec nie wiem ile ono kosztuje :)

Ono daje 98% pewności.

Sto procent dadzą tylko badania inwazyjne ewentualnie drogi test nifty

reklama
Witam Was, mialam nadzieje ze te pierwszy dzien wiosny zapamietam pięknie ale nie... @ przyszla:(
Czyli co miesiac gorzej sie czuje przed okresem. Co miesiac gorsze dolegliwosci:(

Trzymam kciukasy za 31!! 31!! ;););)

Piomar przykro ze przyszła @ mam nadzieje ze za miesiąc jej już nie będzie &&&

Madziolina po hebrajsku coś swojego :) myślę nad takim "Moje życie, moje wybory, moje szczęście" :)

Kasik ja po malu przestaje się martwić i denerwować czuje ze bedzie dobrze zaczynam sie robić dziwnie spokojna;)) a Ty jak sie masz? Jakie plany na dziś?

Może dzięki tej becie wysokiej uspokoiłaś się. I bardzo dobrze :) będzie wszystko cacy.
A ja w pracy do 15 a po pracy najprawdopodobniej na imieniny do męża dziadka pojedziemy :) i dzionek zleci. Może jak pogoda się utrzyma to gdzieś do lasu wyskoczymy zdjęcia popstrykać. Uwielbiam zdjęcia robić, a kupiliśmy sobie jakiś czas temu lustrzanke wyższej klasy i jeszcze nie miałam okazji jej przetestować :D

Witam Was, mialam nadzieje ze te pierwszy dzien wiosny zapamietam pięknie ale nie... @ przyszla:(
Czyli co miesiac gorzej sie czuje przed okresem. Co miesiac gorsze dolegliwosci:(

Trzymam kciukasy za 31!! 31!! ;););)

wredna @ :( szkoda, że przyszła.. oby następny cykl okazał się owocniejszy ;*

Dzień dobry kochane ;-) u mnie dziś piękny dzień się zapowiada ;-) @ strasznie mnie męczy, dziś 3 ci dzień a brzuch boli mnie tak samo jak w 1szym, w dodatku leje się ze mnie jak nigdy. Oby przetrwać do końca wredne @. Miłego dnia wszystkim

Kasik narazie płonnych nie czuje i to mnie znowu martwii wiem ze dzisiaj to 10dc P nie ma bedzie jutro wieczorem a ja do pracy :/
Kamkaz gdzie Ty pracujesz? Nie jest zgodne z kodeksem żebyś po wieczornej zmianie szła na rano nieeee
Anulka znasz zasadę tatuaż pociąga kolejny tatuaż? Ja mam 2 i juz bym chciała 3

Mało który pracodawca aktualnie zwraca uwagę na kodeks :) zwłaszcza przy zatrudnieniu np na umowę zlecenie.. jak pracowałam na hali produkcyjnej to często tak miałam że jednego dnia kończyłam o 22 a następnego dnia na 6.. wykańczalnia to była :}

Annam kciuki o jak najpłodniejsze dni :)

Co do tematu tatuaży.. to ja może jestem jakiś dziwoląg.. ale ich nie lubię i nie wyobrażam sobie mieć tatuaż. U niektórych to może i fajnie wygląda, jakieś takie delikatne albo jakiś napis z przesłaniem... ale to nie dla mnie ;)

reklama
Piomar co za malpa!!! Przykro mi, ale w koncu sie uda!
Anulka, fajny napis, wstaw potem fote!
Annam tez to chcialam napisac, ze po wieczornej zmianie nie powinno sie isc na rano

Do góry