reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie kobietki w 1wszym dniu wiosny :)
Ciekawe czy z astronomiczna wiosna będzie zgodna pogoda, szczerze wątpię :/ jeszcze wczoraj pięknie slonko świecilo a juz dziś pochmurno, szaro i buro jak na razie.

reklama
Dzień Dobry Wszystkim:*
mam mało czasu bo dziś znów do pracy ale dzis pierwszy płatny dzień to od razu lepiej się idzie :)
wczoraj oddałam krew, a we wtorek będą wyniki :)

Lux przykro mi, że wredota przyszła do Ciebie :(

Witam się w ten jak narazie piękny wiosenny poranek.
Niestety nie mogę powiedzieć, że czuję się tak, jak na pierwszy dzień wiosny przystało.
Wczoraj byłam w pracy na popołudniu, dziś idę na godzinę 8 do 16 więc już jestem nie do życia. Mało tego, jutro też muszę pójść do pracy na cały dzień, bo koleżance wypadła kuzynka z IV piętra i jest w bardzo ciężkim stanie. Tylko pytam dlaczego to ja muszę znowu iść??? I tak już bez dnia wolnego aż do świąt, bo przecież nie ma to jak 3 niedziele w miesiącu przebywać w pracy od 9-18 ehhhhhh:wściekła/y:.
A miało być tak pięknie.....
Sorki dziewczyny, ale musiałam się wygadać. Teraz lecę do mojej niuni na cmentarz, podleje kwiatki, zapalę znicza chwilkę posiedzę i jadę d pracy, a po pracy wstąpię do Niej jeszcze raz

Hej dziewczynki. Dzisiaj znowu piękny dzień aż miło wstawać. Dzisiaj mała wycieczka do stolicy i robie sobie prezent imieninowy - tatuaż :)
Hej Karola mili witać nowe staraczki :)
Kamkaz przykro mi ze tak wyszło z ta praca ;/

temp powolutku do góry nie wiem nie będzie spadku w tym miesiącu czy jak? #szyjka miękka ale jakby średnia a nie otwarta testy owy neg a może za późno zrobiłam i owulacjia juz była? Albo cykl bezowulacyjny :) zobaczymy :)

Witam się w ten jak narazie piękny wiosenny poranek.
Niestety nie mogę powiedzieć, że czuję się tak, jak na pierwszy dzień wiosny przystało.
Wczoraj byłam w pracy na popołudniu, dziś idę na godzinę 8 do 16 więc już jestem nie do życia. Mało tego, jutro też muszę pójść do pracy na cały dzień, bo koleżance wypadła kuzynka z IV piętra i jest w bardzo ciężkim stanie. Tylko pytam dlaczego to ja muszę znowu iść??? I tak już bez dnia wolnego aż do świąt, bo przecież nie ma to jak 3 niedziele w miesiącu przebywać w pracy od 9-18 ehhhhhh:wściekła/y:.
A miało być tak pięknie.....
Sorki dziewczyny, ale musiałam się wygadać. Teraz lecę do mojej niuni na cmentarz, podleje kwiatki, zapalę znicza chwilkę posiedzę i jadę d pracy, a po pracy wstąpię do Niej jeszcze raz

Miłej pracki i nie przejmuj się w tym miesiącu było 5 niedziel i ja mam 4 pracujące :crazy::crazy::crazy:

Kiedy najwcześniej robiłyście bete i wyszła wam dobrze? bo czytałam że beta po teoretycznie 5-6 dniach od zapłodnienia lub zagnieżdżenia :/ czyli pytanie czy w poniedziałek by coś się pokazało jak na 30.03 mam @

Kamilove ja tam sie nie upieram przy swoim tylko i ja i wszystkie moje kolezanki mialy robione takie badanie na nfz, ale faktycznie byly to pomiary i nazywalo sie genetyczne.
Karola witamy!
Anulka a jaki tatoo?

Madziolina,

U nas moje lekarz tez będzie mi robił 13.04 "genetyczne", a dokładniej przesiewowe. Czyli jedno z trzech refundowanych badań dla każdej ciężarnej.

Ale dostałam tez skierowanie na badania genetyczne. Ja jako wskazanie mam wpisane poronienia i nieprawidłowy obraz usg. Żeby nikt się nie przyczepił. I to badanie powinien robić tylko lekarz z odpowiednik certyfikatem, jest nawet strona na której można sprawdzić czy nasz lekarz ma uprawnienia :)

reklama
Do góry