reklama
oldżi
Zaangażowana w BB
Mam 25 lat, jest to mój 1 cykl starań, data @ na 09.04. Mam niedoczynność tarczycy, którą udało mi się ładnie wyregulować, ale niestety jestem w trakcie diagnozy PCOS ... Powiem Wam, ze dość mocno mnie to zestresowało a to przecież sam początek starań. W poniedziałek mam wizytę u gin, zobaczymy co powie
annam03
Fanka BB :)
Julka jutro tez ide niestety ale chyba wezmę tablet zeby cos pooglądać bo telefon mi sie nie chce
Oldzi witam. Nie wiem czy czytalas nas wczesniej ale wiele razy pojawiała sie inf o pcos i tym ze dziewczyny maja śliczne maluchy lub sa w ciazy. Bedzie dobrze
Oldzi witam. Nie wiem czy czytalas nas wczesniej ale wiele razy pojawiała sie inf o pcos i tym ze dziewczyny maja śliczne maluchy lub sa w ciazy. Bedzie dobrze
oldżi
Zaangażowana w BB
Śledzę Was juz od jakiegoś czasu, właśnie dzięki forum dowiedziałam się np o inofemie. W tym miesiącu przylutanki na "czuja", w lutym owulacji prawdopodobnie nie było, teraz miałam jakieś 2 dni mocne kłucie jajników i mam nadzieje, ze coś z tego będzie :-) oczywiscie gratuluję wszystkim zafasolkowanym a za pozostałe trzymam kciuki żebyśmy szybko zobaczyły II kreski
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witaj kochana ;-) lekarz na podstawie usg czy badań stwierdził pco? Tez pije inofolic, tego samego typu co inofem tylko droższe:/ i tylko dlatego ze w aptece nie było inofemu
reklama