reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć Dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Waszego grona i wspólnie przejść drogę od starań do maluszka :) przygarniecie?

reklama
Mam 25 lat, jest to mój 1 cykl starań, data @ na 09.04. Mam niedoczynność tarczycy, którą udało mi się ładnie wyregulować, ale niestety jestem w trakcie diagnozy PCOS ... Powiem Wam, ze dość mocno mnie to zestresowało a to przecież sam początek starań. W poniedziałek mam wizytę u gin, zobaczymy co powie

Julka jutro tez ide niestety ale chyba wezmę tablet zeby cos pooglądać bo telefon mi sie nie chce
Oldzi witam. Nie wiem czy czytalas nas wczesniej ale wiele razy pojawiała sie inf o pcos i tym ze dziewczyny maja śliczne maluchy lub sa w ciazy. Bedzie dobrze :)

Śledzę Was juz od jakiegoś czasu, właśnie dzięki forum dowiedziałam się np o inofemie. W tym miesiącu przylutanki na "czuja", w lutym owulacji prawdopodobnie nie było, teraz miałam jakieś 2 dni mocne kłucie jajników i mam nadzieje, ze coś z tego będzie :-) oczywiscie gratuluję wszystkim zafasolkowanym a za pozostałe trzymam kciuki żebyśmy szybko zobaczyły II kreski

Witaj kochana ;-) lekarz na podstawie usg czy badań stwierdził pco? Tez pije inofolic, tego samego typu co inofem tylko droższe:/ i tylko dlatego ze w aptece nie było inofemu

Po usg i na podstawie objawów tak stwierdził , a w tym tygodniu robiłam badania w krwi do potwierdzenia. Ja inofem kupiłam w aptece internetowej za 60 szt. Ok 65 zł

reklama
Do góry