reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ewel,
Ciężko mi wyrokowac za twojego lekarza, ale myślę, że tak a nawet jak nie to pewnie będzie starał się zrobić dokładniejsze usg między 11 a 14tc
Ciężko mi wyrokowac za twojego lekarza, ale myślę, że tak a nawet jak nie to pewnie będzie starał się zrobić dokładniejsze usg między 11 a 14tc
Kamilove u nas to usg robi ktoś inny po prostu umawiassz się i robi to lekarz Ale nie ten co prowadzi ciążę więc nie wiem. Ja raczej nie jestem skłonna do robienia tego płatnego usg. Lady nasza też go nie robiła tylko to bezpłatne gdzie jest ta przeziernossc spr itp
Lilolo
Ewel,
Ja tam je będę robić. Ono różni się jednak od tego standardowego. Robiłam z Jagodzianką to i z tym bąbelkiem będę
Mam skierowanie, mam już termin i udało mi się sprawę na NFZ załatwić
Ja tam je będę robić. Ono różni się jednak od tego standardowego. Robiłam z Jagodzianką to i z tym bąbelkiem będę
Mam skierowanie, mam już termin i udało mi się sprawę na NFZ załatwić
Jednak zza chmur slonko wyjrzalo, od razu inna aura
Kamkaz współczuje pracującej niedzieli.. nie ma czasu człowiek odpocząć.. tylko praca i praca.
Ja tez wlasnie szykuje sie do pracy. U mnie na szczęście poradnia w niedziele nie idzie, więc do póki sezon foliowy sie nie rozpocznie pełną parą to niedziele i co druga sobote mam wolne
Kami ewel a jak tam ciąża Wam mija?
Kamkaz współczuje pracującej niedzieli.. nie ma czasu człowiek odpocząć.. tylko praca i praca.
Ja tez wlasnie szykuje sie do pracy. U mnie na szczęście poradnia w niedziele nie idzie, więc do póki sezon foliowy sie nie rozpocznie pełną parą to niedziele i co druga sobote mam wolne
Kami ewel a jak tam ciąża Wam mija?
Lilolo
Badania prenatalne: wskazania do diagnostyki prenatalnej - Poradnikzdrowie.pl - Zdrowie, odchudzanie, diety, ciąża, psychologia - m.poradnikzdrowie.pl
O proszę tu o wskazaniach do badań prenatalnych na NFZ
A tu opinia lekarzy
Bydgoszcz: każda kobieta w ciąży powinna się poddać badaniom prenatalnym - Usługi medyczne
O proszę tu o wskazaniach do badań prenatalnych na NFZ
A tu opinia lekarzy
Bydgoszcz: każda kobieta w ciąży powinna się poddać badaniom prenatalnym - Usługi medyczne
madziolina_p
Madziolina na obojczyku napis
A jaki napis?
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Witam się z rana
Piękna pogoda i otworzyłam drzwi balkonowe, żeby troche rześkiego powietrza wpuścić. Jest cudownie. Jak zwykle w sobote trzeba dom ogarnąć wiec może wieczorem wpadne poczytać
Piękna pogoda i otworzyłam drzwi balkonowe, żeby troche rześkiego powietrza wpuścić. Jest cudownie. Jak zwykle w sobote trzeba dom ogarnąć wiec może wieczorem wpadne poczytać
reklama
Ja zrobię najpierw to bezpłatne jeśli lekarz będzie miał.jakieś wątpliwości to pewnie zaleci to płatne o je zrobię wtedy. Kami ile ona kosztuje bo już nie pamiętam cos około 300zl?
Mój poprzedni lekarz opowiadał mi o tym ze robienie tego usg i tak niesie ryzyko tego ze mimo ze wyjdzie ze dziecko jest zdrowe może urodzić się z wadami które pojawiają się w późniejszym etapie w ciąży. Mówił ze ma wiele pacjentek które robią to a potem jest zaskoczenie ze jest jakąś wada... 100% pewności ono nie daje podobno .
Mój poprzedni lekarz opowiadał mi o tym ze robienie tego usg i tak niesie ryzyko tego ze mimo ze wyjdzie ze dziecko jest zdrowe może urodzić się z wadami które pojawiają się w późniejszym etapie w ciąży. Mówił ze ma wiele pacjentek które robią to a potem jest zaskoczenie ze jest jakąś wada... 100% pewności ono nie daje podobno .