reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove a jak.ja jestem po poronieniu to myślisz e lekarz mi zaleci zrobienie tego usg płatnego które zalecane jest dla kobiet po 35 roku życia mimo ze mam 27;)?

reklama
Ewel,

Ciężko mi wyrokowac za twojego lekarza, ale myślę, że tak :) a nawet jak nie to pewnie będzie starał się zrobić dokładniejsze usg między 11 a 14tc ;)

Kamilove u nas to usg robi ktoś inny po prostu umawiassz się i robi to lekarz Ale nie ten co prowadzi ciążę więc nie wiem. Ja raczej nie jestem skłonna do robienia tego płatnego usg. Lady nasza też go nie robiła tylko to bezpłatne gdzie jest ta przeziernossc spr itp

Ewel,

Ja tam je będę robić. Ono różni się jednak od tego standardowego. Robiłam z Jagodzianką to i z tym bąbelkiem będę :)
Mam skierowanie, mam już termin i udało mi się sprawę na NFZ załatwić :)

Jednak zza chmur slonko wyjrzalo, od razu inna aura :)
Kamkaz współczuje pracującej niedzieli.. nie ma czasu człowiek odpocząć.. tylko praca i praca.
Ja tez wlasnie szykuje sie do pracy. U mnie na szczęście poradnia w niedziele nie idzie, więc do póki sezon foliowy sie nie rozpocznie pełną parą to niedziele i co druga sobote mam wolne :)

Kami ewel a jak tam ciąża Wam mija?;)

Kasik ja po malu przestaje się martwić i denerwować czuje ze bedzie dobrze zaczynam sie robić dziwnie spokojna;)) a Ty jak sie masz? Jakie plany na dziś?

Witam się z rana:)
Piękna pogoda i otworzyłam drzwi balkonowe, żeby troche rześkiego powietrza wpuścić. Jest cudownie. Jak zwykle w sobote trzeba dom ogarnąć wiec może wieczorem wpadne poczytać:)

reklama
Ja zrobię najpierw to bezpłatne jeśli lekarz będzie miał.jakieś wątpliwości to pewnie zaleci to płatne o je zrobię wtedy. Kami ile ona kosztuje bo już nie pamiętam cos około 300zl?
Mój poprzedni lekarz opowiadał mi o tym ze robienie tego usg i tak niesie ryzyko tego ze mimo ze wyjdzie ze dziecko jest zdrowe może urodzić się z wadami które pojawiają się w późniejszym etapie w ciąży. Mówił ze ma wiele pacjentek które robią to a potem jest zaskoczenie ze jest jakąś wada... 100% pewności ono nie daje podobno .

Do góry