reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Asch mnie w cyklu zajścia piersi bolało cały miesiąc i też już czytałam o prolaktynie a to jednak było maleństwo wiec trzymam kciuki

reklama
Już 8 czuy 9 stycznia tu marudzilam ze mnie bolą, myślałam ze to zakwasy po treningu hehe ale nie minęło mi to i trzyma do dziś a byl to dopiero 16dc

Heh pytanie o samopoczucie to teraz temat ciezki do określenia hen psychicznie super dawno nie czułam się tak spokojna o dziwo bo mam skłonności do nerwic i depresji a w tej chwili absolutnie jestem oaza spokoju, niestety ciągle wymiotuje, mdłości mam w zasadzie cale dnie, jak tylko mogę leże i odpoczywam, zaparcia i bol piersi ale do tego już nawet przywyklam i w domu sciagam stanik i tyle a w najbliższych dniach wybieram się po wiekszy i wygodniejszy, mam mały problem z fryzjerem bo zazwyczaj spedzam tam ok 3godzin a w tej chwili wiem ze nie wysiedze wiec odrost już chyba z 5cm i nie mam siły nic z tym zrobić heh

Lux sama powtarzasz, ze jeżeli @ nie ma, jest nadzieja. Ja trzymam mocno za Ciebie. Wpisałam kami na listopad i nie wiem czy dobrze, bo nie odpisała mi?

reklama
Hej hej kobietki:-)
Kamilove ogromne gratulacje!!! Ale się cieszę!!! Niesamowite!!! Tylko tak jak napisała Lady - wyrzuć czarnowidztwo, zdrowiej szybciutko i ciesz się rosnącą fasolką!!

U nas też dzisiaj kończą się ferie. Od jutra wracamy do stałego rytmu. Trochę mi już tego brakowało:-)

Do góry