Lilolo
Fanka BB :)
Edyta,
Przytulam mocno :***
Dobrej nocy
Przytulam mocno :***
Dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co i co cio??Zobaczymy jutro ale sadze ze tak
Dobranoc
Ja juz po prysznicu Ide coś zjeść i moze coś poogladam ,smutno mi ale cóż tak pewnie mialo byc
Przepraszam z wscibstwo ale nie jestem tu az tak dlugo moge wiedziec co sie stalo?? Jesli nie chcesz mowoc okej.Czytam Was co dziennie, staram się na bieżąco uzupełniać listę, rzadko się odzywam, bo czasem nie mam o czym pisać. Dziewczyny piszą o staraniach, a Ja niestety swoje starania musiałam odłożyć, na bliżej mi termin niestety nie znany Jeżeli chodzi o Komunie syna, to można powiedzieć, ze teraz tym "żyje". I chyba tylko temu się jeszcze jakoś trzymam :-( Jeszcze nie wszystko ustalone, chyba jeszcze nawet nie jesteśmy w połowie. Trochę jest tych spraw do załatwienia, a mnie jeszcze dochodzi załatwianie wszystkiego związanego z uroczystością dla wszystkich dzieci, bo jestem w radzie rodziców i można powiedzieć, ze wszystko spadło na mnie i koleżankę. Ale nie narzekam, choć czasem mamy ochotę udusić parę mamusiek :-) Teraz siedzę ciągle na necie i wypatruje różne rzeczy potrzebne na Komunie. Przynajmniej mam zajęcie ;-)
Fajnie, ze u Ciebie dobrze. Jeżeli chodzi o ten strach, to już chyba pozostanie z nami do końca...niestety :-(