reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dziewczynki moje drogie poczytałam co u Was i jak zwykle miałam tyle napisać, ale zapamiętałam tylko, że:

jołasia u mnie też był dziś makaron ze szpinakiem, a raczej szpinak z makaronem:-)
kotek gratuluję prawka!! super!!
edyta my też obecnie mamy Zafirę, bardzo lubię duże auta... ale ja jestem przyzwyczajona do różnych aut, bo bardzo dużo podróżuje służbowo i kiedyś nie miałam swojego auta i dostawałam jaki popadło.. teraz mam Kie Ceed w automacie i bardzo się do niej przyzwyczaiłam

lady ściskam Cię kochana mocno!!! zobacz ile dziewczyn trzyma tu za Ciebie kciuki - musi być dobrze! ale jeśli masz jakiekolwiek obawy czy wątpliwości to nie wahaj się pytać lekarza czy jechać na usg - twój spokój jest tu najważniejszy i jeśli to może pomóc ci się uspokoić to tak rób! I rozmawiaj o swoich obawach - wszystkie tu po to jesteśmy!:-)

dziewczynki bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki z moją przyjaciółkę.. powiem szczerze, że to co ona odwaliła dzisiaj przechodzi ludzkie pojęcie:wściekła/y: pojechała do pracy:wściekła/y:to ja pół nocy przeryczałam, wy kciuki trzymacie, a ta się do pracy wybrała.. tak jej nagadałam, że myślałam, że się już do mnie nie odezwie.. ryczeć mi się z bezsilności chciało... ale zadzwoniła wieczorem i widzę, że moje słowa dotarły i już leży. Powiem Wam, że wstyd się przyznać jakie mi się w tej wściekłości słowa na usta cisnęły.

Skaba dobrze powiedzialas koleżance ze wzięła sobie do serca twoje slowa ,odklejanie łożyska jest niebezpieczne nie tylko dla dziecka ale tez i dla niej,niech jak najwięcej lezy.

Co do autka KIA rio tez jest fajna ;-) KIA ceed nie mialam okazji jechać ale sadze ze podobny komfort jest

Zobaczymy jutro ale sadze ze tak

Dobranoc

Ja juz po prysznicu Ide coś zjeść i moze coś poogladam ,smutno mi ale cóż tak pewnie mialo byc
i co i co cio??

Czytam Was co dziennie, staram się na bieżąco uzupełniać listę, rzadko się odzywam, bo czasem nie mam o czym pisać. Dziewczyny piszą o staraniach, a Ja niestety swoje starania musiałam odłożyć, na bliżej mi termin niestety nie znany :no: Jeżeli chodzi o Komunie syna, to można powiedzieć, ze teraz tym "żyje". I chyba tylko temu się jeszcze jakoś trzymam :-( Jeszcze nie wszystko ustalone, chyba jeszcze nawet nie jesteśmy w połowie. Trochę jest tych spraw do załatwienia, a mnie jeszcze dochodzi załatwianie wszystkiego związanego z uroczystością dla wszystkich dzieci, bo jestem w radzie rodziców i można powiedzieć, ze wszystko spadło na mnie i koleżankę. Ale nie narzekam, choć czasem mamy ochotę udusić parę mamusiek :-) Teraz siedzę ciągle na necie i wypatruje różne rzeczy potrzebne na Komunie. Przynajmniej mam zajęcie ;-)
Fajnie, ze u Ciebie dobrze. Jeżeli chodzi o ten strach, to już chyba pozostanie z nami do końca...niestety :-(
Przepraszam z wscibstwo ale nie jestem tu az tak dlugo moge wiedziec co sie stalo?? Jesli nie chcesz mowoc okej.
Swoja droga takie przygotowania komunijne to pewnie duzoo zalatwiania:)

Edit: dzien dobry kochane ja wlasnie wlosy umylam:) jestem mega nieprzytomna i wkurzona ze jeszcze i dzisiaj i jutro do roboty wrrr....

Dobry :) zaspalam dzis do pracy!!! ale zdazylam dojechac akurat jak Lidka szla na autobus...budzik w kom nie zadzwonil...masakra...a moj stary mial super wyplate, prawie 2700, dawno takiej nie mial :-D a i kupillam wczoraj se patelnie tefala, taka mega, bo ta stara juz brzydka jest

reklama
Witam i ja :)
Anulka jakieś przeziębienie się przyplątało? zdrówka dla synka
karla no niestety mus to mus ...
Ja mam od wieczora nerwy mój mnie wkurzył na maxa. Tak się cieszyłam że w sobotę sobie gdzieś wyjdziemy potańczyć, ale teraz to na pewno nigdzie z nim nie idę!!! eh sukienkę pewnie oddam bo w sumie po co mi ona mam na to 30 dni więc czas jest...

Do góry