reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jaaaaa pierd***... najpierw mi wykasowalo zaznaczone wasze wiadomosci na ktore chcialam wam.odpisac a przed chwila napisalam cos i mi blad wysokoczyl. Zaraz wyrzuce telefon przez okno.

Lux nie uwierzusz. Zadzwonila do mnie niedawno ze ide jeszcze i jutro i po jutrze do roboty. No jak.mnie to wkurza
Nic zaplanowac nie mozna :/

Julcia tule cie mocnooo...:)

Ja jestem nie do zycia. Ni3 dosc ze zmeczona to jeszcze okazalo sie ze dwie kolejne kolezanki zaszly w ciaze jedna w 2gim cyklu a druga wogolw sie nie starala:(

Dziewczyny właśnie bylam w toalecie i zaczelam krwawic ,dziś mój 25dc kurcze Czyzby tak wcześnie @ do mnie zawitala ???? Chyba pójdę sie napić

reklama
Dziewczyny czytałam, ze jakiś pierwszy zgrzyt za nami na naszym wątku :-( Jeżeli o mnie chodzi, to jak dla mnie każdy ma prawo do bycia tu na forum, te z II kreseczkami, te starające się i te, które dopiero marzą o staraniach i pewnie się ze mną zgodzicie. Myślę, ze natalia nie powinna się obrażać i dalej z nami tu być, my tez nie powinnyśmy mieć jej coś za złe. W tym momencie sprawdza się powiedzenie, ze jeżeli ktoś czegoś nie doznał na własnej skórze, to tego tak do końca nie zrozumie... I Ja się zgadzam z tym 100%. Mnie tez kiedyś wydawało się, ze rozumiem doskonale każdą kobietę, tą która straciła swoje dziecko i tą, która nie może zajść w ciąże przez lata. Jak dowiadywałam się o takich sytuacjach w moim otoczeniu, było mi strasznie zal takich kobiet, ale tak naprawdę Ja nie wiedziałam co one czują. Zrozumiałam to dopiero jak mnie samą to spotkało. Kiedyś jakoś nie mogłam sobie wyobrazić, ze można tak długo starać się o dziecko, bo Ja dwie ciąże miałam, tak jakby na zawołanie. Dopiero przy trzeciej, gdy staraliśmy się kilka miesięcy, poczułam się jak prawie każda tu na wątku i nie tylko. A gdy straciłam moje upragnione maleństwo, to Ja mogę teraz powiedzieć, ze wiele ludzi mnie nie rozumie, bo tak jest. Niektórym jest łatwo powiedzieć, spróbuj zapomnieć i żyj dalej, a Ja może wcale nie chce zapomnieć...:-(
Myślę, ze nie powinniśmy ani nikogo tu oceniać, bo prawie każdą z nas przeszła co strasznego w swoim życiu, przeszła bardzo długą drogę, by przynajmniej po części być szczęśliwa. I myślę, ze powinnyśmy trochę uważać co czasem piszemy, bo to co dla nas może wydawać się naturalne, kogoś może zranić.
Przepraszam, ze tak smęcę, ale mam ostatnio podły nastrój :no:

Ostatnia edycja:
Do góry