reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka tule Cie mocno, głowa do góry będzie dobrze.

A jeżeli chodzi o betę to jak dla mnie każda z nas powinna wiedzieć sama, kiedy chce ją robić i zrobić ją wtedy, kiedy czuje taką potrzebę. To jest każdej indywidualna sprawa. Trochę już się naczytałam tu na forum i nie tylko na tym i wiem, ze testy nie każdej kobiecie szybko wychodzą, niektóre nawet mają negatywy po terminie @, a są w ciąży. Jak dla mnie to beta, jest o tyle wygodna, ze jasno mówi, co jest na rzeczy, a nie tak jak testy. Tez przerabiałam te niby bladziochy, itd. Wiec dziewczyny, jeżeli tylko macie ochotę, to na betę :-D Choć Ja już chyba się nigdy na nią nie skusze, bo mam złe wspomnienia :no:

Lady nie wiem. Czuje zmęczenie, ale jak się, kładę do łóżka to odechciewa mi się spać. Jak to się mówi, żeby się dobrze wyspać, to trzeba położyć się z pustą głową, a u mnie to teraz raczej nie możliwe :no:
A Ty jak się czujesz, a raczej czujecie?

Znam to uczucie kiedy nie mozna spac... teraz na szczescie spie jak niemowle, ale mialam w swoim zyciu czas, ze spac nie moglam. No ale poki te inne poblemy nie pozwalajace spac nie znikna ciezko cokolwiek zaradzic na bezsennosc...

A jak przygotowania do komunii synka? Wszystko juz ustalone?
Musze Cie tu wypytac bo rzadko sie pojawiasz :-/

My fizycznie dobrze a emocjonalnie to istna hustawka plus ogromny strach...

Czytam Was co dziennie, staram się na bieżąco uzupełniać listę, rzadko się odzywam, bo czasem nie mam o czym pisać. Dziewczyny piszą o staraniach, a Ja niestety swoje starania musiałam odłożyć, na bliżej mi termin niestety nie znany :no: Jeżeli chodzi o Komunie syna, to można powiedzieć, ze teraz tym "żyje". I chyba tylko temu się jeszcze jakoś trzymam :-( Jeszcze nie wszystko ustalone, chyba jeszcze nawet nie jesteśmy w połowie. Trochę jest tych spraw do załatwienia, a mnie jeszcze dochodzi załatwianie wszystkiego związanego z uroczystością dla wszystkich dzieci, bo jestem w radzie rodziców i można powiedzieć, ze wszystko spadło na mnie i koleżankę. Ale nie narzekam, choć czasem mamy ochotę udusić parę mamusiek :-) Teraz siedzę ciągle na necie i wypatruje różne rzeczy potrzebne na Komunie. Przynajmniej mam zajęcie ;-)
Fajnie, ze u Ciebie dobrze. Jeżeli chodzi o ten strach, to już chyba pozostanie z nami do końca...niestety :-(

reklama
Do góry