reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry;) dziś już środa moje kochane!

Julka ;( tulimy Cie kochana. MoMocno trzymam &&&&&

Zazdroszczę Lux! Buuu tez tak chce. A mój stary w domu siedzi -_- Lux... Przekonałam się na własnej skórze jak miałaś ostatnio. Jak jechałam do domu to P zadzwonił ze po mnie wyjdzie. I czekał na przystanku z piwskiem. Potem po 18 polazl, no jaka byłam zła, przyszedł i poszedł spać. Ehhh mieszkamy tu krótko z jednej strony spoko ze poznał kogoś, jakiegoś kolegę ale czemu pod sklepem! !!!

ewel Przykro mi... póki co to jak @ nie ma to nic nie wiadomo... chociaż ja ostatni cykl miałam dłuższy o 12 dni niż zawsze i nie wiem skąd to się wzieło...
Ja mam dzisiaj jakiś wisielczy humor i już zaczynam myśleć że nam się nie uda w tym cyklu (głupie to bo ja właśnie zaczynam teoretycznie dni płodne, ale w takiem atmosferze w domu jak jest od wczoraj to marne szanse...

reklama
Do góry