reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Słuchajcie moj dzisiaj poszedł przerejestrować auto bo zmieniliśmy miejsce zamieszkania i trzeba było zmienic... Wracam do domu z myślą ze moj wybrał jakies fajne numery rejestracyjne...romantyczne... A tu niespodzianka miasto w ktorym mieszkam zaczyna sie na lit "H" nr brzmią...
H****97Jestem ciekawa jak przyjade do Pl jak czesto bedziemy miec kontrole policji[emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
Yesenia-no powiem Ci, że może idź jeszcze na kilka monitoringow tak dla świętego spokoju i zobacz czy nadal będą tak ładnie pękać.

Ohoo moj wrocil" nie spisz"??? - zapytał z podziwem.....[emoji16]
Lux a twoj jesvze w pracy czy jak

reklama
Kolacyjka gotowa?
Deser juz czeka to wiem...[emoji3]ale pamietaj zeby najpierw wrzucił cos na ruszt
Ok uciekam lux powodzenia dZisiaj &&&&&&& ja tez ide działać mam 30 min i musze isc spac wstaje o 5:00

Ostatnia edycja:
Do góry