reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Słuchajcie moj dzisiaj poszedł przerejestrować auto bo zmieniliśmy miejsce zamieszkania i trzeba było zmienic... Wracam do domu z myślą ze moj wybrał jakies fajne numery rejestracyjne...romantyczne... A tu niespodzianka miasto w ktorym mieszkam zaczyna sie na lit "H" nr brzmią...
H****97Jestem ciekawa jak przyjade do Pl jak czesto bedziemy miec kontrole policji[emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
Yesenia-no powiem Ci, że może idź jeszcze na kilka monitoringow tak dla świętego spokoju i zobacz czy nadal będą tak ładnie pękać.

Ohoo moj wrocil" nie spisz"??? - zapytał z podziwem.....[emoji16]
Lux a twoj jesvze w pracy czy jak

reklama
Kolacyjka gotowa?
Deser juz czeka to wiem...[emoji3]ale pamietaj zeby najpierw wrzucił cos na ruszt
Ok uciekam lux powodzenia dZisiaj &&&&&&& ja tez ide działać mam 30 min i musze isc spac wstaje o 5:00

Ostatnia edycja:
Do góry