reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Dzięki za odpowiedź :) Muszę się dopytać jak to jest w Holandii. Niemniej, ja tutaj nie ufam ichniemu podejściu do ciąży i pewnie pojadę do Polskie specjalnie porobić sobie badania.

reklama
A ja wykapana czekam na mojego meza dzisiaj tez mam piękny sluz jak lux piękny przezroczysty ciaaaagnacyy sie po kolana:D
A moj mnie wkurzył i poszedł do brata ( sąsiad)
A ja czekam jak dewotka...

reklama
Yesenia,

Jezeli masz zbyt niski progesteron, a co za tym idzie cykle bezowulacyjne. Przynajmniej tak mi gin tlumaczyl.

Ty mozesz miec zbyt krotka faze lutealna, jezeli trwa ona mniej niz 10 dni to raczej nie ma szans na zagniezdzenie sie komorki jajowej. No i zanim zaczniesz brac lutke to popraw sluz bo po niej to juz wogole sahara :/

Lux,

Owocnej nocy :*
I tak zwykle ja jestem ta beee matka ;)

Ja czuje, ze duzo was zaciazy, ale jestem znow pewna, ze nie ja .

Anulka,

Tule Cie mocno. Moze jeszcze bedzie dobrze?

Lady,

Musialo byc dobrze :) innej opcji nie ma :no:

Tyle zapamietalam, dobrej nocki
[emoji8] [emoji8] [emoji8]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Do góry