reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

No stresuje sie tym, ze nie bedzie mogl skonczyc.
Jeszcze nie zaczynamy nic robic, a on juz przezywa [emoji57]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Kochane dziewczyny.
Nie pisze ale zawsze czytam, jakos ciezko mi sie tu do Was wdrozyc. Jestem jak najbardziej z Wami. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :-)
Niestety @ przyszla i kolejny jej termin to 21.02 oby jednak nie.

Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia kazdej z osobna :-)

Dzieńdobeeeeerek :)

Nie spało się ewel :/ Usnęłam po 22, obudziłam się przed 2 i tak leżałam na łóżku przysypiając na zmianę z buszowaniem w necie. Na dobre wstałam bo chłopa do pracy musiałam wyprawić bo dzieciątku trzeba przecież pomóc. Kurczę, mnie jakoś nikt nie wyprawia do pracy :-). Dobra, nie będę narzekać bo dużo bardziej wolę zajmować się domem niż iść do pracy :)

Teraz jestem po śniadaniu i piję poranną kawusię by nie przysypiać przez cały ranek.

Paraplu ja mam dziś też na później do pracy Ale wstałam zrobić śniadanie mężowi he taka dobra jak Ty jestem widzisz;)

Ehhh moja psina to ma dobrze, właśnie przewraca się na drugi bok i mlaska w półśnie. Każdego ranka jej zazdroszczę, że ja muszę wyjść a ona może zostać i spać dalej :-D

PS
Kuchnię wyszorowałam, zostało mi tylko umycie okien. Za to korytarz wygląda jak po przejściu huraganu bo wszystkie niepotrzebne rzeczy wyniosłam właśnie tam i nie wiem co z nimi zrobić :D

reklama
ewel na to zostawanie to będę musiała jeszcze poczekać ale plany są takie, że od października zaczynamy :-D:-):tak: ogromnie chciałabym zrobić tacie prezent na Święta albo na Dzień Dziadka. Nie mogę doczekać się jego reakcji bo rodzice myślą, że my starania zaczniemy najwcześniej za 2 lata i nie wyprowadzam ich z błędu bo chcę zobaczyć ich miny. Moja mama będzie babcią po raz 8 :szok: a mój tata PO RAZ PIERWSZY !

PS
Moja mama w maju zostanie po raz pierwszy PRABABCIĄ !!! :)

PS2
Mam nadzieję, że załapię się na parę rzeczy po jej pierwszym prawnuku :) Zawsze to kilka złotych zostanie w portfelu bo jak patrzyłam ile trzeba wydać na wyprawkę to mi się słabo zrobiło.

Ostatnia edycja:
Do góry