reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Centralnie po kolana[emoji1] jak bym nie machnęła papierem jak wstawałam to by poszedł kleks na podloge buahah

reklama
Dziewczyny normalnie jak sie rejestruje auto to zazwyczaj sie bierze numery rejestracyjne typu...inicjały...data ur...cos z partnerem...itd prawda?? [emoji1]
Albo byle jakie nic nie znaczące ...

Powiem wam tak szczerze ze chciałabym mieć drugie dziecko ale chyba wiem ze nie z nim. Nie pomyślałam w taki sposób żeby to był ratunek . Myślę raczej przed każdą @ na dwie strony ze nie chce żeby przyszła bo chciałabym, ale potem z drugiej strony ciesze się jak jest. Może to też taki znak?

Myślę juz od dłuższego czasu. Nawet raz z moim M o tym rozmawiałam potraktował to jak żart .
Kochana musisz wszystko przemyslec.
Za chwilę nie wyrobie z bólu i wytne jajniki, zwłaszcza prawego.
Pamietaj twoj wroci i go atakuj:)

Laski kurczę coś czuje, że dużo z nas dołączy do październikowek :)
No ja to bym sie chyba posikala ze szczescia:) moja kolezanka co mieszka ulice obok ma termin na 25 wrzesnia i mialybysmy wspolne ciaze :)
Dobranoc baby. Pkati to zostajemy same.
A o mnie jiz nie pamietasz? Niedobra:))) ale ja juz powoli lece. Moze jakies igraszki sie udadza:)do jutra:)

Pkati a to chyba tam w De, bo w Pl inaczej się rejestruje. Yesenia no to jeśli pękają to git :) Kami ktoś musi dziecko mocna pęka trzymać :D

Luxu nie wiem czy pękają ale jak monitoring potwierdzil owulacje to pewnie pękają, skoro był.pecherzyk a po owulce już go nie było to.myślę że pęka

reklama
Do góry