reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Lux kochana a ty gdzie jestes ,zawsze z rana wpadalas a dzisiaj cisza :-p

sredniak juz sniadanko szama, ja kawulca pije,musze pranie poskladac ,maly spi a jak K wyjdzie to wezme sie za lazienke i toalete ,a jeszcze pozniej znajoma ma wpasc wiec jak sobie teraz porobie to pozniej bede mogla na spokojnie wypic z nia kawke :-)

reklama
No właśnie, gdzie Lux się podziewa?

A Ja pomału biorę się za rozbieranie choinek i dekoracji świątecznych. Zawsze trzymałam dłużej, ale jakoś te Święta mnie do reszty przygniotły, wiec wole o nich szybko zapomnieć :crazy:

Majdaczku ja w tym roku szybko choinke rozebralam ale to chyba dlatego ze maz mial tydzien wolnego i sie szybko z tym uwinelam :-D

Majdaczku mam nadzieje ze to nie jakies przeziebienie ,bo o tej porze roku o to nie trudno:sorry:

Maly wstal ide zrobic mu sniadanko ,no i biore sie za sprzatanko ...tak wiec do pozniej dziewczynki papa

hejka Kochane ja na chwile tylko bo sie zle czuje:-( miałam wczoraj z kumpela babski wieczór a co mojego nie było trzeba korzystac:tak:
Majdaczku Kochana ja Ci juz dwa razy pisałam ;-) 30 lat 1 cykl staran:tak:

agnieszka to bardzo Cie przepraszam, ale dziewczyny tyle produkują, ze czasem coś przeoczę. Jeszcze raz przepraszam i dziękuje :tak:

Cześć dziewczynki wpadam szybciutko się przywitać. Dziś wraca Ł :-):-) wreszcie bo już mnie plecy bolą masaż się by przydał hih. My z Nadinką dzisiaj pospały do 10 :szok:, ale i tak jakoś tak ciężko się wstawało heh. Uciekam posprzątać pranie wstawię i chyba okna muszę umyć bo jakoś tak szarawo w domku :p

Pkati przytulam

Hej :)

Lady Agnes, świetna beta! :) ale super :) Też łapię fluidki :D

pkati, szkoda, że @ przyszła...

Karla, a jak u Ciebie? Chyba też miałaś testować?

reklama
Hej, byłam w mieście ze szwagierka i Julia, min u lekarza i na większych zakupach. Tak mnie jajniki bolą, że chodzić mi trudno :/ było do wtorku. No i zalewa mnie nadal ten śluz.

Do góry