reklama
pkati
Fanka BB :)
Dzien dobry moje drogie
Majdaczku prosze o wpisanie mnie na listę z nowa data spodziewanej
@ 24.02
dzisiaj rano mnie zalało takze dzieki za trzymanie za mnie &&&& teraz czekam na wasze wyniki) a moje nast. Za 40 dni:/ przynajmniej moge is spokojnie na wszystkie badania ktore mam w planach..
Miłego weekendu laski trzymam
Za testsujace&&&&& mocno&&& niech wkoncu któraś dołączy do Lady Agnes bedzie jej raźniej
Majdaczku prosze o wpisanie mnie na listę z nowa data spodziewanej
@ 24.02
dzisiaj rano mnie zalało takze dzieki za trzymanie za mnie &&&& teraz czekam na wasze wyniki) a moje nast. Za 40 dni:/ przynajmniej moge is spokojnie na wszystkie badania ktore mam w planach..
Miłego weekendu laski trzymam
Za testsujace&&&&& mocno&&& niech wkoncu któraś dołączy do Lady Agnes bedzie jej raźniej
Lilolo
Pkati,
Tulę mocno[emoji8] następnym razem się uda
W ogóle to witam się w ten piątkowy poranek
Jestem mega zmęczona i obolała. Dziś już 26dc, a ja nawet plamień nie mam więc może jednak coś się szykuje. Najchętniej to bym dziś usnęła i spała do niedzieli [emoji19] [emoji19]
Martwie sie, że jak test wyjdzie negatywny to będę to przeżywać [emoji35]
No nic idę jeszcze chyba dospać bo myszka też śpi. A w domu czyściutko.
Miłego dnia
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Tulę mocno[emoji8] następnym razem się uda
W ogóle to witam się w ten piątkowy poranek
Jestem mega zmęczona i obolała. Dziś już 26dc, a ja nawet plamień nie mam więc może jednak coś się szykuje. Najchętniej to bym dziś usnęła i spała do niedzieli [emoji19] [emoji19]
Martwie sie, że jak test wyjdzie negatywny to będę to przeżywać [emoji35]
No nic idę jeszcze chyba dospać bo myszka też śpi. A w domu czyściutko.
Miłego dnia
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
edyta01
Czekamy na czwarty cud
dzien dobry dziewczynki
Ja tez wpadlam na chwilke bo jeszcze oczka mi sie kleja ,najstarszy juz wyszedl do szkoly a za pol h bede budzic sredniaka wiec jeszcze zdaze oko potrenowac
pkati przykro mi ze sie nie udalo :-( z reszta ja tez czuje ze do mnie na dniach zawita @
Ja tez wpadlam na chwilke bo jeszcze oczka mi sie kleja ,najstarszy juz wyszedl do szkoly a za pol h bede budzic sredniaka wiec jeszcze zdaze oko potrenowac
pkati przykro mi ze sie nie udalo :-( z reszta ja tez czuje ze do mnie na dniach zawita @
Ostatnia edycja:
majdaczek14
Witam dziewczyny.
Lady Agnes super beta. Będzie dobrze, choć doskonale Cie rozumiem. Myślę, ze my kobiety po stracie dziecka nigdy nie będziemy już spokojne
pkati tule Cie mocno, przykro mi. Trzymam za następny cykl.
Ja od wczoraj czuje się jakby mnie coś ciężkiego przejechało W nocy nie mogłam spać, a rano z ledwością wstałam z łózka
Milego dnia dziewczyny.
Lady Agnes super beta. Będzie dobrze, choć doskonale Cie rozumiem. Myślę, ze my kobiety po stracie dziecka nigdy nie będziemy już spokojne
pkati tule Cie mocno, przykro mi. Trzymam za następny cykl.
Ja od wczoraj czuje się jakby mnie coś ciężkiego przejechało W nocy nie mogłam spać, a rano z ledwością wstałam z łózka
Milego dnia dziewczyny.
reklama
majdaczek14
Ja powtarzam prośbę
Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone) oraz, który cykl się staracie:
zuzka31
bluecaat
luska22
Mrowkaa
Laciakowa88
agnieszkak2
ONA1227
*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).
smykalka podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.
Dziękuje dziewczyny
Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone) oraz, który cykl się staracie:
zuzka31
bluecaat
luska22
Mrowkaa
Laciakowa88
agnieszkak2
ONA1227
*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).
smykalka podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.
Dziękuje dziewczyny