reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja czekam na koniec @ i mam zamiar zabierać się do dzieła ;) kupiłam sobie nowy termometr bo ten mój miał tylko jedno miejsce po przecinku wiec słabo ;(
Powiem wam że jestem rozczarowana bardzo po tym cyklu i jeszcze mój M mnie nie rozumie tzn ja bym chciała żeby przeczytał mi w myślach a to chyba tak się nie da...

reklama
No niestety faceci nie są domyślni jakkolwiek.
Moj mi pare dni temu nawrzucał, że po co mi to forum, że się nakręcam za bardzo i że on mi jest tylko do dziecka potrzebny... <przewraca oczami>

Dzięki Lady;) jutro idziesz na wizytę?

Nie, gin powiedziała że dopiero za 2 tyg mam przyjść, ale myślę jakoś w następnym tyg. umówić się jeszcze do kogoś innego

Byłam przed chwilą w łazience i małe plamienie znowu... I jakieś dziwne skurcze pochwy... Martwi mnie to wszystko, boję się o tą ciążę :-(

Wiem ewel, ale to silniejsze ode mnie. Brzuch mnie bolał wczoraj wieczorem, dzisiaj wieczorem znowu i te skurcze pochwy teraz... już się cieszyłam że plamienie ustało a tu znowu coś... chociaż nie wiem, czy to plamienie czy co, bo kolor taki żółtawy a nie brązowy... Boję się strasznie a tak bardzo bym chciała żeby tym razem było dobrze
I jeszcze naczytałam się o plamieniach na początku ciąży i każda historia źle się kończyła. Chyba muszę wyłączyć Internety

Idę spać, rano zawsze jest lepiej i brzuchol nie boli. Dobranoc :-*

Ostatnia edycja:
Ale to prawda jak mówi mi mąż ze czytam czasami coś i sie nakrecam....to prawda kiedyś nie było Google ani usg i dzieci się zdrowe rodziły. Beta Ci ładnie rośnie będzie dobrze kochana

LADY,

Beta pięknie rośnie, a to dobrze świadczy. Ja wiem, że się będziesz bała bo po poronieniu inaczej się nie da. Ale tym razem będzie dobrze. Fasolek będzie pięknie pokazywał bijące serduszko na usg. Jak masz jakieś skurcze warto wziąść nospe. Ona nie szkodzi, a pomaga :tak:

Jestem padnieta i lecę spać. Buziaki dziewczyny [emoji8] [emoji8]
Dobrej nocy [emoji93]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Lady piekna beta! Gratulacj i duzo zdrowka i oby plamienia ustaly :*

Dziewczyny u mnie tez tak jest, ze TZ nie rozumie po co mi forum ... ze tylko sie nakrecam przez to...

reklama
Lady w necie duzo rzeczy pisza ,ja jestem zywym przykladem na to, ze nawet ciaza z krwawieniem moze zakonczyc sie dobrze ,ja wiem ze bedzie dobrze tylko sama tez musisz w to uwierzyc ...:tak:

mialam sie polozyc wczesniej ale jak zwykle wyszlo inaczej ,jestem padnieta wiec ide juz spac i mam nadzieje ze jak rano wstane beda dobre nowiny od testujacych

dobranoc ...kolorowych

Do góry