reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux kochana a ty gdzie jestes ,zawsze z rana wpadalas a dzisiaj cisza :-p

sredniak juz sniadanko szama, ja kawulca pije,musze pranie poskladac ,maly spi a jak K wyjdzie to wezme sie za lazienke i toalete ,a jeszcze pozniej znajoma ma wpasc wiec jak sobie teraz porobie to pozniej bede mogla na spokojnie wypic z nia kawke :-)

reklama
No właśnie, gdzie Lux się podziewa?

A Ja pomału biorę się za rozbieranie choinek i dekoracji świątecznych. Zawsze trzymałam dłużej, ale jakoś te Święta mnie do reszty przygniotły, wiec wole o nich szybko zapomnieć :crazy:

Majdaczku ja w tym roku szybko choinke rozebralam ale to chyba dlatego ze maz mial tydzien wolnego i sie szybko z tym uwinelam :-D

Majdaczku mam nadzieje ze to nie jakies przeziebienie ,bo o tej porze roku o to nie trudno:sorry:

Maly wstal ide zrobic mu sniadanko ,no i biore sie za sprzatanko ...tak wiec do pozniej dziewczynki papa

hejka Kochane ja na chwile tylko bo sie zle czuje:-( miałam wczoraj z kumpela babski wieczór a co mojego nie było trzeba korzystac:tak:
Majdaczku Kochana ja Ci juz dwa razy pisałam ;-) 30 lat 1 cykl staran:tak:

agnieszka to bardzo Cie przepraszam, ale dziewczyny tyle produkują, ze czasem coś przeoczę. Jeszcze raz przepraszam i dziękuje :tak:

Cześć dziewczynki wpadam szybciutko się przywitać. Dziś wraca Ł :-):-) wreszcie bo już mnie plecy bolą masaż się by przydał hih. My z Nadinką dzisiaj pospały do 10 :szok:, ale i tak jakoś tak ciężko się wstawało heh. Uciekam posprzątać pranie wstawię i chyba okna muszę umyć bo jakoś tak szarawo w domku :p

Pkati przytulam

Hej :)

Lady Agnes, świetna beta! :) ale super :) Też łapię fluidki :D

pkati, szkoda, że @ przyszła...

Karla, a jak u Ciebie? Chyba też miałaś testować?

reklama
Hej, byłam w mieście ze szwagierka i Julia, min u lekarza i na większych zakupach. Tak mnie jajniki bolą, że chodzić mi trudno :/ było do wtorku. No i zalewa mnie nadal ten śluz.

Do góry