reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Mojego kuzyna żona plamiła w ostatniej ciąży i dopiero w tygodniu dowiedziała się, że ma lokatora w brzuszku :)

moja siostra dowiedziala sie dopiero w 20tyg ciazy bo zaczela krwawic ,zabrali ja do szpitala a tam ciaza ,byla w szoku bo myslala ze umiera ,co fajne miala juz 3 dzieci ,biorac tabletki anty nie sposziewala sie tego ze zajdzie a jednak haha

reklama
Hej dziewczyny czekam w poczekani na tomografie niewiem czemu ale mam stresa brzuch mnie boli z nerwów i od okresu:/ dzwoniłam do mojego gina pow ze jak dostałam okres to super ze mam przyjsc po te tabl na owulke i od pon zaczac brac a na 26.01 na monitoring. Myślicie ze dzieki tym tabl skróci mi sie tez cykl czy to tylko chodzi o owu?

Hej dziewczyny czekam w poczekani na tomografie niewiem czemu ale mam stresa brzuch mnie boli z nerwów i od okresu:/ dzwoniłam do mojego gina pow ze jak dostałam okres to super ze mam przyjsc po te tabl na owulke i od pon zaczac brac a na 26.01 na monitoring. Myślicie ze dzieki tym tabl skróci mi sie tez cykl czy to tylko chodzi o owu?

a co to za tabletki bedziesz brac ? mozliwe ze je biorac je cykl ci sie skroci ,moze zapytaj gina jak u niego bedziesz bo ja sie nie orientuje :no:

Witajcie, juz wczesniej pisalam jestem tutaj nowa jednak postaram sie troche wiecej poudzielac, sorry za blendy ale nie mam programu do polskich znakow, najwazniejsze zeby moje posty byly zrozumiale,
kolejny cykl staran zakonczony@ i zalewa mnie niemilosiernie, no coz pozostaje odczekac po raz kolejny 2 tyg

Okresy mam jak w zegarku i praktycznie liczac 14 dni wstecz od poczatku kolejnego cyklu owulka jest tak jak obserwuje po objawach, czyli sluz, szyjka, i przede wszystkim bol owulacyjny, poprzednim razem zrobilismy to dokladnie w dzien owu bo bardzo chciala bym chlopca i znowu niestety du...........a
kurcze kto by sie spodziewal ze to takie trudne

Okresy mam jak w zegarku i praktycznie liczac 14 dni wstecz od poczatku kolejnego cyklu owulka jest tak jak obserwuje po objawach, czyli sluz, szyjka, i przede wszystkim bol owulacyjny, poprzednim razem zrobilismy to dokladnie w dzien owu bo bardzo chciala bym chlopca i znowu niestety du...........a
kurcze kto by sie spodziewal ze to takie trudne

no wlasnie kazdy mysli ze to proste ale rzeczywistosc jest zupelnie inna i to jest smutne i to bardzo :-(

Lux moze kup sobie jablka ponoc one pomagaja ;-)

reklama
Do góry