reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
animka witaj bo my chyba sie nie znamy
martaha jesli nie masz problemow z owu i tych podobnych to pewnie szybko zajdziesz w ciaze ,czego ci zycze
zastanawiam sie co zrobic na obiad ,mam ochote na zupke z tym ze mam tez schabowe wiec chyba kotlety zrobie ,szybko sie robi wiec sie nie narobie a chlopaki beda zadowoleni bo miesko bedzie :-) a wy co dzis gotujecie ?
martaha jesli nie masz problemow z owu i tych podobnych to pewnie szybko zajdziesz w ciaze ,czego ci zycze
zastanawiam sie co zrobic na obiad ,mam ochote na zupke z tym ze mam tez schabowe wiec chyba kotlety zrobie ,szybko sie robi wiec sie nie narobie a chlopaki beda zadowoleni bo miesko bedzie :-) a wy co dzis gotujecie ?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta moja mała chce spagetti ale nie wiem czy będę gotować bo mama chce byśmy wpadły
fajnie u mamy zawsze mozna sie posilic :-)
Lilolo
Fanka BB :)
Wróciłam z zakupów, doprawiłam rybę i zrobiłam surówkę z kiszonej kapusty
Zaraz Mysza wstanie to zje bułę, wypije herbatkę i pójdziemy na spacerek bo u nas pogoda marzenie
Ja dziś na obiad mam rybę, ziemniaczki i surówkę z kiszonej kapuchy jutro będzie to samo więc z głowy.
Zaraz Mysza wstanie to zje bułę, wypije herbatkę i pójdziemy na spacerek bo u nas pogoda marzenie
Ja dziś na obiad mam rybę, ziemniaczki i surówkę z kiszonej kapuchy jutro będzie to samo więc z głowy.
majdaczek14
ewel przepraszam i już poprawiam:-)
majdaczek14
Ja tez mam obiadek od wczoraj, wiec dzisiaj mam trochę luzu
Moja drukarka zwariowała, próbuje wydrukować wszystkie dokumenty potrzebne do ubiegania się o prace, a ta drukuje jakby się jej nie chciało. Nigdy tak nie robiła? Nawet drukarka jest przeciwko mnie ;-)
Moja drukarka zwariowała, próbuje wydrukować wszystkie dokumenty potrzebne do ubiegania się o prace, a ta drukuje jakby się jej nie chciało. Nigdy tak nie robiła? Nawet drukarka jest przeciwko mnie ;-)
Lilolo
Według strony t-time dziś powinna być implantacja zarodka +/- 3 dni hihi i ja się niby nie nakręcam
Jutro od rana robie. A co wyjdzie zobaczymy jesli negatywnu to ide do gina moze wywola @ zeby jak najszybciej sie znow zaczac starac.Cześć
Ja też będę musiała się w testy owu zaopatrzyć, ale to dopiero jak 6 cs minie. Narazie ustaliłam z Ł, że wszystko na spontanie bez stresu. Jak się nie uda to wtedy wprowadzimy, leki, testy, monitoring itd.
Karla,
Zrób sikańca. Na pewno jesteś w nerwach, a to Ci nie służy
Przez takie coś można naprawdę zwariować. Lepiej wiedzieć na czym się stoi. Ja myślę, że pozytywnie się zaskoczysz
Anulka,
Szkoda, że się nie udało. Następny cykl będzie wasz
Pkati,
Oby @ nie przyszła &&&
A ja mądra wczoraj luteiny zapomniałam wziąść dziś wziełam już tabletkę. Wieczorem jeszcze jedną wezmę. Ale wątpie by nam się udało
Brzuch mocno boli. Jedynie co mnie zastanawia to swędzące sutki. Ostatnio tak miałam w ciąży z Jagodą. Z Kropeczkami i Okruszkiem piersi mnie bardzo bolały. A z Myszką własnie swędziały :|
Lecę na mini zakupy. Potem zajrzę
Pa!
DziekujeWitam się i ja
karla kciuki zaciśnięte
lady ładna beta kciuki dalej trzymam, żeby dobrze się wszystko potoczyło
Nie mogę się już doczekać kolejnych II kresek... testujcie!
Jak Was tak czytam to sama mam objawy hahaha ale ale... wiecie co? Wczoraj mnie tak brzuch pobolewał jak za dawnych lat na owu, więc może coś tam już się zaczyna mi przestawiać Na wszelki wypadek wzięłam w obroty małża ;-)
reklama
Lilolo
Karla,
Ja czuję, że jutro od rana będziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem
Bardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki
Ja czuję, że jutro od rana będziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem
Bardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki