reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta ło matko no to nieźle u mnie najlepsze jest to że wszystko było jak najbardziej na tak do porodu sn. Lekarz wcześniej mnie badał blizna była w bardzo dobrym stanie waga małej też bo gdyby miała wiecej niż 3,2kg to cc ale miala 2,6 a z usg 2,3 wg mnie konowałowi się spieszyło do domu a chciał jak najwięcej odhaczyć porodów bo po mnie jeszcze 3 cc zrobil gdzie też nie było wskazań co do nich
Skaba a może jednak fasola

Skaba ja tez tak mam, ze zaraz po owulacji piersi mnie zaczynaja bolec tak po bokach i czasem tak bola jeszcze podczas kolejnej miesiaczki 1-2dni... ja tez dzis juz po owu i tez juz czuje (.)(.)

maran no niestety czasami tak sie zdarza ale nie dalam mu sie :-) zostal zwolniony z pracy z tego co wiem

loli no wlasnie sie dziwie ze nie rodzilas sn ,kolejny pseudo lekarz ,moja znajoma pierwsza miala cesarke a drugi porod sn wiec nie rozumiem twojego lekarza ze porod moze za dlugo trwac ,wazne ze szew byl w dobrym stanie

maz dzwonil ze jedzie juz do domku wiec uciekam ,ale bede podczytywac i jak sie uda to bede odpisywac :-) fajnie mi sie z wami pisze ,kobietki jestescie niezastapione ;-)

U mnie w końcu prąd jest :) zaczyna mnie podbrzusze lekko boleć a jajniki już od kilku dni pobolewają, więc może coś się dzieje dobrego:) oby.
Z mężem już nie rozmawiam na ten temat, bo on chce dowód xD niech się wypcha :p

Edyta no i dobrze, ze nie odpuscilas dziadowi... najwazniejsze ze wyszlas z tego calo a dziad to powinien krowy pasc a nie operacje przeprowadzac...

Strasznie szybko piszecie rano a ja dopiero popoludniu mam czas i nie zawsze daje rade byc na bierzaco, czasem tylko czytam i z pisaniem juz nie nadazam...

skaba a dlaczego mnie nie poznalas ? zmiana avatarka na to wplynela :-D

Loli w 1 ciazy mialam rozejscie spojenia lonowego,w drugiej mialam rodzic naturalnie ale majac bole parte mialam tylko 7 cm rozwarcia no a trzecia cesarka byla automatycznie z tym ze mialam lozysko na przedniej scianie do tego z bledu lekarza prawie sie nie wykrwawilam ,stracilam 4,5litra krwi wiec bylo bardzo zle ,przecial mi glowna tetnice ale sie wykaraskalam
edyta wzrokowcem jestem - zmieniłaś image:-):-) a co do lekarza... brak słów.. całe szczęście, że wszystko szczęśliwie się zakończyło!

Skaba a może jednak fasola

loli niestety tym razem na pewno nie, bo przytulanek nie było:-(

Skaba ja tez tak mam, ze zaraz po owulacji piersi mnie zaczynaja bolec tak po bokach i czasem tak bola jeszcze podczas kolejnej miesiaczki 1-2dni... ja tez dzis juz po owu i tez juz czuje (.)(.)

maran-atha wstyd się przyznać, ale ja dopiero w tym cyklu ovu wyśledziłam:zawstydzona/y:przez wiele lat mi to potrzebne nie było, a przed pierwszą ciążą to miałam w cały świat .. całe życie człowiek się uczy;-)

reklama
Do góry