maran-atha
Fanka BB :)
Edyta o kurcze a to gamon...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
edyta wzrokowcem jestem - zmieniłaś image:-):-) a co do lekarza... brak słów.. całe szczęście, że wszystko szczęśliwie się zakończyło!skaba a dlaczego mnie nie poznalas ? zmiana avatarka na to wplynela
Loli w 1 ciazy mialam rozejscie spojenia lonowego,w drugiej mialam rodzic naturalnie ale majac bole parte mialam tylko 7 cm rozwarcia no a trzecia cesarka byla automatycznie z tym ze mialam lozysko na przedniej scianie do tego z bledu lekarza prawie sie nie wykrwawilam ,stracilam 4,5litra krwi wiec bylo bardzo zle ,przecial mi glowna tetnice ale sie wykaraskalam
Skaba a może jednak fasola
Skaba ja tez tak mam, ze zaraz po owulacji piersi mnie zaczynaja bolec tak po bokach i czasem tak bola jeszcze podczas kolejnej miesiaczki 1-2dni... ja tez dzis juz po owu i tez juz czuje (.)(.)
Strasznie szybko piszecie rano a ja dopiero popoludniu mam czas i nie zawsze daje rade byc na bierzaco, czasem tylko czytam i z pisaniem juz nie nadazam...