reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam ja w trakcie drogi do domku.Podczytuje codziennie ale czasem brak weny na pisanie.

Loli cudenko :tak:

Zuzka31 witaj :tak:

Karla oby to byl zwiastun ze moze jednak @ nie przyjdzie

Lux za ciebie tez mocno zaciskam kciukaski :tak:

Yesenia co u ciebie kochana co tak wpadasz i nic nie napiszesz

A myslisz ze to moze byc zwiastun?

reklama
Już myślałam, że nigdy was nie doczytam! Ale dużo produkujecie ;-)

Dziewczyny mam prosbe moglybyscie podpytac u swoich lekarzy..... Jak wczesniej pisałam jestem kosmetyczka i wykonuje rozne zabiegi z prądami, ultraschalami, laserem... Ja pytałam 2 ginekologów u mnie i kazdy miał inne zdanie na ten temat 1 ze będąc w ciazy nie moge wykonywać klientom tych zabiegów a 2 mowil ze nie ma problemu pomóżcie prosze bo ja niewiem co mam myslec a ja robie na codzień bardzo duzo tych zabiegów a jesli bede w ciazy nieche robic czegoś co ciazy nie służy... Podpytajcie prosze i zobaczymy jakich jest wiecej opini....;(

pkati ja byłam w szkole kosmetycznej niedawno i na zajęciach te dziewczyny które były w ciąży robiły zabiegi na innych, ale same się nie kładły na fotel - więc myślę, że chyba nic złego nie powinno się stać. Szkoda, że nie wiedziałam przed dzisiejszą wizytą, że masz takie pytanie, bo bym zapytała moją gin co sądzi.

Jestem :) przed wyjazdem do pracy byl u mnie taki niedowidzący pan i szuka znow opiekunki, bo ta poprzednia odeszla, mowie mu, ze pracuję itd. Chcial mnie wziac przez gmine, ale toi musi byc osoba, ktora nigdzie nie pracuje nawet dorywczo, a aja nie chcę gminy oszukiwac, bo potem moge miec problemy. A jak sie okazalo, ze znam ta Pauline, ktora go nadzoruje, to zmienil front, czy bym prywatnie do niego chodzila. Poczytac gazety, posprzatac i wyprac, i nierkiedy pojechac na zakupy i czasem mu odebrac obiad z przedszkola,bo z reguly to sam odbiera. Zgodzilam sie, ze jutro przyjde do niego na 10-tą i pyta sie ile chce za godzine? Mowie, ze 10 zl, zgodzil sie. Pytam sie, jaka mam pewnosc, czy mi bedzie placic? Wyjal z portfela 10 zli i mowi: pani wezmie, mowie, niech pan to schowa, nie moge! Prezyjde, zapracuje, to mi pan zaplaci. Nie wiem jak ogarne dwa etaty i dom, ale sprobuje :) bede chodzic w wybrane dni tygodnia z rana i czasami popoludniu, jesli akurat nie bede miec popoludniowki :)

Lux fajnie, wpadnie dodatkowa kasa :) gratuluję fuchy :-)

Ale śliczny lisek!!!

Ciekawe jak nasza Lady Agnes
He he jestem Ewel. Czekam jak na wyrok - koło 21 będą wyniki betahcg - moja gin mówi, że jak będzie wysoko, to podtrzymujemy duphastonem a jak nisko to trzeba sprawdzić czy to przypadkiem nie pozamaciczna. Nastraszyła mnie porządnie siedzę i obgryzam paznokcie z nerwów

WItam czy moge sie przylaczyc
Witaj zuzka, zapraszamy :-)

Mam 31 lat coreczka 9 miesiecy i od kilku mies staramy sie o kolejne puki co bez skutku, mialam nadzieje na ten cykl jednak niestety jutro termin@ a dzis robilam test negatyw, trudno czekam do nastepnego cyklu

Zuzka witaj rozgosc sie

Lady czekam z niecierpliwością na wiadomości od ciebie ,jak dostaniesz wynik bety od razu daj nam znać ,trzymam kciuki za wysoka bete

reklama
Do góry