reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Majdaczku tez odpisalam na twój post :-p

Chłopaki w domu jedzą Obiadek ja zjem z mezusiem .

U nas maja byc duze opady śniegu ,ostatnio przez ten wiatr nie mieliśmy prądu i wody masakra jakas

Loli a dlaczego to ma byc twoja ostatnia ciąża ?

hej hej! :-) wpadłam poczytać chwilę i trochę mi zeszło - oczywiście zapomniałam co chciałam napisać :zawstydzona/y:

u mnie też dzisiaj było spaghetti:-):-)

edyta nie poznałam cię dzisiaj:-)
co do bólu piersi to u mnie ovu była w niedzielę, a od wczoraj tak mnie mrowią piersi, że nie mogę w staniku wytrzymać.. ból piersi mam co miesiąc w standardzie, ale dopiero teraz zauważyłam, ze zaczyna się zaraz po ovu

mi w szpitalu powiedzieli ze 3 cc mogą być, ja bardzo chciałam naturalnie ale w pierwszej ciaży musiałam mieć cc w drugiej lekarz nie pozwolił mi rodzić siłami natury stwierdził że nie wiadomo ile to potrwa że juz jedno cc miałam i tak będzie lepiej ryczałam jak głupia że nie chcę cc tym bardziej że szybko rozwarcie postępowało w ciągu godziny między badaniem lekarza a później położnej przed cc miałam różnice 2 cm więc mi się wydaje że na te 10 długo bym nie czekała. No ale zmusili mnie do cc i jeszcze kazali podpisać ze nie odpowiadają za to co będzie się działo jak mnie pokroją i coś zostawia itp. Czytałam że po 2 cc dziewczyny rodziły ale wiem że jeśli trafie do tego szpitala to nie pozwolą mi a na prywatny raczej mnie stać nie będzie

reklama
skaba a dlaczego mnie nie poznalas ? zmiana avatarka na to wplynela :-D

Loli w 1 ciazy mialam rozejscie spojenia lonowego,w drugiej mialam rodzic naturalnie ale majac bole parte mialam tylko 7 cm rozwarcia no a trzecia cesarka byla automatycznie z tym ze mialam lozysko na przedniej scianie do tego z bledu lekarza prawie sie nie wykrwawilam ,stracilam 4,5litra krwi wiec bylo bardzo zle ,przecial mi glowna tetnice ale sie wykaraskalam

Do góry