paa, ja tez zaraz uciekam, bo prace bede konczycJa narazie uciekam bede zagladac i jak mi sie uda to bede odpisywac,papa babeczki ;-)
reklama
udziergaj cos dla mniehaha a ja uwielbiam łazienkę sprzątać mogę tam cały dzień spędzić :-):-)
AAAAAaaaaaaaaaaaaa przyszła paczka, normalnie mam ochotę wszystko rzucić i dziergać haha
agnieszkak2
Fanka BB :)
ja w ciazy na poczatku nic a nic troche brzuch mniej bolal ale powiem szczerze ze w tedy nie wiedzialam o zadnych objawach nic nie czytalam na ten temat wiedzialam tylko o mdłosciach i zatrzymaniu miesiaczki
i zaszlam w pierwszym cyklu moze gdyby sie nie udalo to bym szukala na necie ale od pierwszego starania do testu pozytywnego mineło 2 tygodnie
pamietam ze bylam u babci swojej moj myslal ze nie mam nic kasy przy sobie zrobilam test i dzwonie do niego ze jestem w ciazy a on pierwsze pytanie a skad mialas kase rozbroil mnie wtedy chyba wszyscy sie dowiedzieli o tym ze w ciazy jestem hihi młoda byłam
a jak sie zaczelam starac potem i sie nie udalo to byl net w rozruchu i nagle przyszly do mnie dziwne dolegliwosci ktorych nigdy nie mialam
takze jestem zdania czy masz 20 czy 30 czy 40 czy masz dziecko czy pare czy wogole jak bardzo tego chcesz to kobieta jest wstanie miec takie dolegliwosci ze az głowa boli![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
i zaszlam w pierwszym cyklu moze gdyby sie nie udalo to bym szukala na necie ale od pierwszego starania do testu pozytywnego mineło 2 tygodnie
pamietam ze bylam u babci swojej moj myslal ze nie mam nic kasy przy sobie zrobilam test i dzwonie do niego ze jestem w ciazy a on pierwsze pytanie a skad mialas kase rozbroil mnie wtedy chyba wszyscy sie dowiedzieli o tym ze w ciazy jestem hihi młoda byłam
a jak sie zaczelam starac potem i sie nie udalo to byl net w rozruchu i nagle przyszly do mnie dziwne dolegliwosci ktorych nigdy nie mialam
takze jestem zdania czy masz 20 czy 30 czy 40 czy masz dziecko czy pare czy wogole jak bardzo tego chcesz to kobieta jest wstanie miec takie dolegliwosci ze az głowa boli
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
gdy juz zaszlam to uwazalam, ze to mdlosci to zatrucie a spalam to z przemeczenia ha ha, a tu wyszly wtedy dwie kreskija w ciazy na poczatku nic a nic troche brzuch mniej bolal ale powiem szczerze ze w tedy nie wiedzialam o zadnych objawach nic nie czytalam na ten temat wiedzialam tylko o mdłosciach i zatrzymaniu miesiaczki
takze jestem zdania czy masz 20 czy 30 czy 40 czy masz dziecko czy pare czy wogole jak bardzo tego chcesz to kobieta jest wstanie miec takie dolegliwosci ze az głowa boli![]()
agnieszkak2
a jak zaszłam z Matim to bylam pelna sil zadnych mdłosci zadnego spania nic a nic
Lux ja Alanka 30 września urodziłam a na początku listopada odszedł i tak pirazy oko patrząc po kalkulatorze to termin 31.10-3.11 wypadał by czyli bardzo blisko, a co byś chciała bym ci wydziergała ??
agnieszka ja kiedyś z koleżanką rozmawiałam to jej siostra tak ześwirowała że w urojoną ciąże zaszła brzuch jej rósł ruchy czuła bóle porodowe itp
Ja też uciekam kończe porządki i muszę poodkurzać zdążyć zanim mała wstanie bo ma fobie odkurzaczową i do szafy się chowa haha
agnieszka ja kiedyś z koleżanką rozmawiałam to jej siostra tak ześwirowała że w urojoną ciąże zaszła brzuch jej rósł ruchy czuła bóle porodowe itp
Ja też uciekam kończe porządki i muszę poodkurzać zdążyć zanim mała wstanie bo ma fobie odkurzaczową i do szafy się chowa haha
majdaczek14
LoliPoli moze jestem zacofana,ale nie wiem jak zrobic ten suwaczek mini![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama