reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta ło matko no to nieźle u mnie najlepsze jest to że wszystko było jak najbardziej na tak do porodu sn. Lekarz wcześniej mnie badał blizna była w bardzo dobrym stanie waga małej też bo gdyby miała wiecej niż 3,2kg to cc ale miala 2,6 a z usg 2,3 wg mnie konowałowi się spieszyło do domu a chciał jak najwięcej odhaczyć porodów bo po mnie jeszcze 3 cc zrobil gdzie też nie było wskazań co do nich
Skaba a może jednak fasola

Skaba ja tez tak mam, ze zaraz po owulacji piersi mnie zaczynaja bolec tak po bokach i czasem tak bola jeszcze podczas kolejnej miesiaczki 1-2dni... ja tez dzis juz po owu i tez juz czuje (.)(.)

maran no niestety czasami tak sie zdarza ale nie dalam mu sie :-) zostal zwolniony z pracy z tego co wiem

loli no wlasnie sie dziwie ze nie rodzilas sn ,kolejny pseudo lekarz ,moja znajoma pierwsza miala cesarke a drugi porod sn wiec nie rozumiem twojego lekarza ze porod moze za dlugo trwac ,wazne ze szew byl w dobrym stanie

maz dzwonil ze jedzie juz do domku wiec uciekam ,ale bede podczytywac i jak sie uda to bede odpisywac :-) fajnie mi sie z wami pisze ,kobietki jestescie niezastapione ;-)

U mnie w końcu prąd jest :) zaczyna mnie podbrzusze lekko boleć a jajniki już od kilku dni pobolewają, więc może coś się dzieje dobrego:) oby.
Z mężem już nie rozmawiam na ten temat, bo on chce dowód xD niech się wypcha :p

Edyta no i dobrze, ze nie odpuscilas dziadowi... najwazniejsze ze wyszlas z tego calo a dziad to powinien krowy pasc a nie operacje przeprowadzac...

Strasznie szybko piszecie rano a ja dopiero popoludniu mam czas i nie zawsze daje rade byc na bierzaco, czasem tylko czytam i z pisaniem juz nie nadazam...

skaba a dlaczego mnie nie poznalas ? zmiana avatarka na to wplynela :-D

Loli w 1 ciazy mialam rozejscie spojenia lonowego,w drugiej mialam rodzic naturalnie ale majac bole parte mialam tylko 7 cm rozwarcia no a trzecia cesarka byla automatycznie z tym ze mialam lozysko na przedniej scianie do tego z bledu lekarza prawie sie nie wykrwawilam ,stracilam 4,5litra krwi wiec bylo bardzo zle ,przecial mi glowna tetnice ale sie wykaraskalam
edyta wzrokowcem jestem - zmieniłaś image:-):-) a co do lekarza... brak słów.. całe szczęście, że wszystko szczęśliwie się zakończyło!

Skaba a może jednak fasola

loli niestety tym razem na pewno nie, bo przytulanek nie było:-(

Skaba ja tez tak mam, ze zaraz po owulacji piersi mnie zaczynaja bolec tak po bokach i czasem tak bola jeszcze podczas kolejnej miesiaczki 1-2dni... ja tez dzis juz po owu i tez juz czuje (.)(.)

maran-atha wstyd się przyznać, ale ja dopiero w tym cyklu ovu wyśledziłam:zawstydzona/y:przez wiele lat mi to potrzebne nie było, a przed pierwszą ciążą to miałam w cały świat .. całe życie człowiek się uczy;-)

reklama
Do góry