reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Majdaczku tez odpisalam na twój post :-p

Chłopaki w domu jedzą Obiadek ja zjem z mezusiem .

U nas maja byc duze opady śniegu ,ostatnio przez ten wiatr nie mieliśmy prądu i wody masakra jakas

Loli a dlaczego to ma byc twoja ostatnia ciąża ?

hej hej! :-) wpadłam poczytać chwilę i trochę mi zeszło - oczywiście zapomniałam co chciałam napisać :zawstydzona/y:

u mnie też dzisiaj było spaghetti:-):-)

edyta nie poznałam cię dzisiaj:-)
co do bólu piersi to u mnie ovu była w niedzielę, a od wczoraj tak mnie mrowią piersi, że nie mogę w staniku wytrzymać.. ból piersi mam co miesiąc w standardzie, ale dopiero teraz zauważyłam, ze zaczyna się zaraz po ovu

mi w szpitalu powiedzieli ze 3 cc mogą być, ja bardzo chciałam naturalnie ale w pierwszej ciaży musiałam mieć cc w drugiej lekarz nie pozwolił mi rodzić siłami natury stwierdził że nie wiadomo ile to potrwa że juz jedno cc miałam i tak będzie lepiej ryczałam jak głupia że nie chcę cc tym bardziej że szybko rozwarcie postępowało w ciągu godziny między badaniem lekarza a później położnej przed cc miałam różnice 2 cm więc mi się wydaje że na te 10 długo bym nie czekała. No ale zmusili mnie do cc i jeszcze kazali podpisać ze nie odpowiadają za to co będzie się działo jak mnie pokroją i coś zostawia itp. Czytałam że po 2 cc dziewczyny rodziły ale wiem że jeśli trafie do tego szpitala to nie pozwolą mi a na prywatny raczej mnie stać nie będzie

reklama
skaba a dlaczego mnie nie poznalas ? zmiana avatarka na to wplynela :-D

Loli w 1 ciazy mialam rozejscie spojenia lonowego,w drugiej mialam rodzic naturalnie ale majac bole parte mialam tylko 7 cm rozwarcia no a trzecia cesarka byla automatycznie z tym ze mialam lozysko na przedniej scianie do tego z bledu lekarza prawie sie nie wykrwawilam ,stracilam 4,5litra krwi wiec bylo bardzo zle ,przecial mi glowna tetnice ale sie wykaraskalam

Do góry