reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kochane co do sprzatania to ja jestem wredna pedantka a moj za to bałaganiarz jezeli sa u nas kłótnie w domu to tylko o sprzatanie i ja musze wywiesic pranie:tak:majtki to ja tylko prasowałam na poczatku młodemu jak zaczol w nich chodzic ale teraz juz nie;-)ja lubie miec czysto gorzej u mnie tylko ze zmywaniem podłogi ale dostałam przed wczoraj mop obrotowy wiledy wiec juz nie jest takie złe
najgorzej mam jak cos stoi na swoim miejscu to ma tam stac i jak moj idzie do kuchni to balange tam robi a potem ja musze sprzatac
tylko wiecie co ja uwielbiam sprzatac w domu ale jak ktos mi powie idz do ogródka albo na dwór juz mam kłópot chodz bym chciala aby tam było super wysprzatane ale ja nie lubie tam sprzatac

odpisalam Ci, ze mam przeczucia, ze chyba cos sie kroi, bo te skurcze w pochwie i klucie brzucha jest podejrzane, jajniki tez ie daja spokoju, plus to brodawki i dziwny bol piersi, a u Cb?

Musialam przeoczyc to co odpisalas :eek:

u mnie czeste oddawanie moczu szczegolnie w nocy ,no i piersi bola ale juz mniej jak wczesniej ,czasami brzuch zaboli ale delikatnie ale sadze ze nawet gdyby to ciaza to na takie obawy za wczesnie to chyba raczej moja psychika wysyla mi te wszystkie sygnaly :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Musialam przeoczc to co odpisalas :eek:

u mnie czeste oddawanie moczy szcegolnie w nocy ,no i piersi bola ale juz mniej jak wczesniej ,czasami brzuch zaboli ale delikatnie ale sadze ze nawet gdyby to ciaza to na takie obawy za wczesnie to chyba raczej moja psychika wysyla mi te wszystkie sygnaly :zawstydzona/y:
w pierwszej ciazy juz kilka dni po owu brzuch mnie klul i zapachy mnie draznily i spalam na stojaco

Lux czy będzie ostro to nie wiem zastanawiam się czy tego cyklu nie odpuścić sobie bo jeśli by się udało to termin miała bym w okolicach śmierci synka, a raczej nie chciała bym tego bo chyba nie mogla bym się cieszyć za bardzo

agnieszka to moja mama ma podobnie tylko że w jej przypadku to na siostrę się wścieka bo ona porządek trzyma ale tylko pozorny u siebie w pokoju a w innych pomieszczeniach syfi tak że hej

kochane co do sprzatania to ja jestem wredna pedantka a moj za to bałaganiarz jezeli sa u nas kłótnie w domu to tylko o sprzatanie i ja musze wywiesic pranie:tak:majtki to ja tylko prasowałam na poczatku młodemu jak zaczol w nich chodzic ale teraz juz nie;-)ja lubie miec czysto gorzej u mnie tylko ze zmywaniem podłogi ale dostałam przed wczoraj mop obrotowy wiledy wiec juz nie jest takie złe
najgorzej mam jak cos stoi na swoim miejscu to ma tam stac i jak moj idzie do kuchni to balange tam robi a potem ja musze sprzatac
tylko wiecie co ja uwielbiam sprzatac w domu ale jak ktos mi powie idz do ogródka albo na dwór juz mam kłópot chodz bym chciala aby tam było super wysprzatane ale ja nie lubie tam sprzatac
ja nienawidze sprzatac lazienki :)

haha a ja uwielbiam łazienkę sprzątać mogę tam cały dzień spędzić :-):-)

AAAAAaaaaaaaaaaaaa przyszła paczka, normalnie mam ochotę wszystko rzucić i dziergać haha

reklama
Do góry