reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel progesteron jest potrzebny żeby utrzymać ciążę jak jest za niski to można poronić niestety

Yesenia nie załamuj się, na pewno w końcu się uda!

reklama
Można, ja robiłam jeszcze przed pierwszą ciążą w drugiej połowie cyklu

Yesenia czasem trudno wskazać przyczynę, może po prostu za bardzo się staramy i chcemy a wtedy nie wychodzi :-(

Tak właśnie pow Doktorka że gdy się o tym myśli to ciężko...bo przysadka się blokuje i tym samym reszta... Niby dziwnie brzmi Ale wierze trochę w to.

Ja odpuszczam starania na jakiś czas , bo nie daję już rady. W tym miesiącu muszę odpocząć , boję się sama o siebie i swoją psychikę

psychika ma bardzo duże znaczenie.. potrafi wszystko zablokować.. przy pierwszej ciąży zaczęłam tak fiksować, że nie mogłam o niczym innym myśleć, aż w końcu zdecydowaliśmy się na psa, na którego mogłam przelać moje uczucia no i się udało.. bo z jednej strony człowiek bardzo chce dziecka, a z drugiej blokuje się i ucieka od wszystkich dzieci i tym samym nie pozwala na to, by hormonki robiły swoje.. psióry nie raz już pomogły.

reklama
Do góry