reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel progesteron jest potrzebny żeby utrzymać ciążę jak jest za niski to można poronić niestety

Yesenia nie załamuj się, na pewno w końcu się uda!

reklama
Można, ja robiłam jeszcze przed pierwszą ciążą w drugiej połowie cyklu

Yesenia czasem trudno wskazać przyczynę, może po prostu za bardzo się staramy i chcemy a wtedy nie wychodzi :-(

Tak właśnie pow Doktorka że gdy się o tym myśli to ciężko...bo przysadka się blokuje i tym samym reszta... Niby dziwnie brzmi Ale wierze trochę w to.

Ja odpuszczam starania na jakiś czas , bo nie daję już rady. W tym miesiącu muszę odpocząć , boję się sama o siebie i swoją psychikę

psychika ma bardzo duże znaczenie.. potrafi wszystko zablokować.. przy pierwszej ciąży zaczęłam tak fiksować, że nie mogłam o niczym innym myśleć, aż w końcu zdecydowaliśmy się na psa, na którego mogłam przelać moje uczucia no i się udało.. bo z jednej strony człowiek bardzo chce dziecka, a z drugiej blokuje się i ucieka od wszystkich dzieci i tym samym nie pozwala na to, by hormonki robiły swoje.. psióry nie raz już pomogły.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry