reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

termin mam na @ 27 i juz powinna byc owu u mnie zawsze było widac śluz płodny a teraz no normalnie nic
niedobry oj nie dobry pewnie juz o tym krakowie mysli od nowego cyklu wiesiołka kupuje miałam do gina narazie nie isc ale chyba pojde od marca jak sie w lutym nie uda ale ja juz zapowiedziałam w lutym nie ma bata chocby miał z zapałkami w robocie w oczach chodzic to nie przepuszcze
ja juz sie nakreciłam na @ takze u mnie płaczu nie bedzie
Lux a Ty wiesz comi rano powiedział że go za słabo budziłam:-D o matko ciekawe jak go miałam obudzic
Moze patelnia w leb :D

reklama
haha on chyba miał cos innego na mysli ;-)
powiedzcie mi gdzie uciakła moja owu:szok:
co do listy to w sumie ja sie po przerwie zaczełam starac wiec mozna by napisac 1 cykl i mam 30 lat
no i własnie zegar mi tyka biologiczny

haha on chyba miał cos innego na mysli ;-)
powiedzcie mi gdzie uciakła moja owu:szok:
co do listy to w sumie ja sie po przerwie zaczełam starac wiec mozna by napisac 1 cykl i mam 30 lat
no i własnie zegar mi tyka biologiczny
Powiem Ci tak: gdy przytylam to przez dwa miesiace nie czulam owu, brak sluzu, schudlam i owu wrocila :) za chude laski tez maja czsem problem z owu, a moze masz bezowulacyjny ten cykl?

oj co do chudości to u mnie odpada przydało by sie zrzucic pare kilo
byc może ale mnie to martwi ze moge nie miec owu ale jak tu siedze to jajnik mnie zaczyna bolec juz chyba sama sobie wmawiam no nic dzis i jutro go pomecze przed wyjazdem a moze jak wroci to sie zateskni a nóz owu mi sie przesuneła ale daje sobie reke uciac ze nie była sluzu płodnego tego podczas podcierania nie da sie zauwazyc
Lux a ty kiedy testujesz??

Dziewczyny ja bardzo przytylam i też się bałam ze nie będę mogła zajść i zaszlam w 2 cyklu moja koleżanka waży 95kg zaszła w 1 wszym ja myślę że to u każdego indywidualnie jest nie me reguły że ktoś szczupły to ma owulacje

oj co do chudości to u mnie odpada przydało by sie zrzucic pare kilo
byc może ale mnie to martwi ze moge nie miec owu ale jak tu siedze to jajnik mnie zaczyna bolec juz chyba sama sobie wmawiam no nic dzis i jutro go pomecze przed wyjazdem a moze jak wroci to sie zateskni a nóz owu mi sie przesuneła ale daje sobie reke uciac ze nie była sluzu płodnego tego podczas podcierania nie da sie zauwazyc
Lux a ty kiedy testujesz??
za rowny tydzien mam termin @ i chyba wtedy

ja przytyłam z dwóch albo trzech powodów zrobiłam pprawko poki pracowalam to jescze ok ale jak straciłam prace to brak ruchu i jak zaczelismy sie pierwszy raz starac to nie przejmowałam sie tym co je i teraz jakos trudno sie wziasc za ta diete moja

ja przytyłam z dwóch albo trzech powodów zrobiłam pprawko poki pracowalam to jescze ok ale jak straciłam prace to brak ruchu i jak zaczelismy sie pierwszy raz starac to nie przejmowałam sie tym co je i teraz jakos trudno sie wziasc za ta diete moja
ja teraz caly czas chudne, ale pozwole sobie czasem na frytki czy loda, lepiej czasem sobie pozwolic niz potem rzucic sie na jedzenie

reklama
Do góry