Lady Agnes
Fanka BB :)
Dzięki Skaba
Karla, dobranoc. Oby @ się nie pojawiła!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lady Agnes,
Ale się cieszę!!! Jakbym sama dwie kreseczki zobaczyła śliczne są!!!
Trzymam kciuki tym razem na pewno się uda!! Ja w 6tc z Jagodą też plamiłam i wszystko ok. Musiałam tylko się oszczędzać. Mam nadzieję, że tym razem fasolek zostanie z wami
Szczęśliwych 9 miesięcy!!
Karla,
Ja teraz czekam na twoje || kreseczki bo czuję, że i Tobie się udało
Dzięki Skaba
A mój facet rozumie, że Wy mi pomagacie. Ale wkurza go czas, jaki poświęcam forum.
trzymam kciuki!Jesli do 14 nie przyjdzie @ to 15 rano testuje
Dziewczynki a myslalyscie juz nad imionami dla dzieciaczkow ?
ide wstawic kurczaki do ovena bo za godzinke dzieciaczki zaczna sie mi schodzic do domku
Emma super!U mnie dziewczynka - Emma, synek - Oliwier lub Aleksander
a.co do remontów to ja uwielbiam do momentu az trzeba sprzatac haha, jestesmy w trakcie budowy i az nosi mnie by juz szalec z farbami tapetami itp
Hej dziewczynki jestem mama zywiolowego 2 latka,myslimy w tym roku zaczac starac sie o rodzenstwo dla niego,chetnie dolacze do grupy staraczek.Pozdrawiam
o proszę:
Tu poranny:
Zobacz załącznik 663575
A później w ciągu dnia, bo nie mogłam uwierzyć ;-)
Zobacz załącznik 663576