reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady Agnes,
Ale się cieszę!!! Jakbym sama dwie kreseczki zobaczyła :D śliczne są!!!
Trzymam kciuki tym razem na pewno się uda!! Ja w 6tc z Jagodą też plamiłam i wszystko ok. Musiałam tylko się oszczędzać. Mam nadzieję, że tym razem fasolek zostanie z wami :tak::tak:
Szczęśliwych 9 miesięcy!!

Karla,
Ja teraz czekam na twoje || kreseczki bo czuję, że i Tobie się udało :)

LadyAgness No piękne są te twoje testy:) Zazdroszczę Ci mooooocnoooo:) oczywiście, że wszystko będzie dobrze!! Nie czytaj niczego, idź najpierw do lekarza:) Nie możesz się denerwować;) Wszystko będzie dobrze:)

Lady Agnes,
Ale się cieszę!!! Jakbym sama dwie kreseczki zobaczyła :D śliczne są!!!
Trzymam kciuki tym razem na pewno się uda!! Ja w 6tc z Jagodą też plamiłam i wszystko ok. Musiałam tylko się oszczędzać. Mam nadzieję, że tym razem fasolek zostanie z wami :tak::tak:
Szczęśliwych 9 miesięcy!!

Karla,
Ja teraz czekam na twoje || kreseczki bo czuję, że i Tobie się udało :)

Dzięki Skaba :)
Karla, dobranoc. Oby @ się nie pojawiła!

Dziekuje kochane. Ja tez bym bardzo bardzo bardzo tego chciala. Ale jak o tym mysle to jakos jest to odlegle. Jakby podswiadomosc czula ze sie nie udalo:(
Do jutra.

Lady Agnes,

Faktycznie dobrze by było gdybyś i progesteron zrobiła chociaż myślę, że tak czy siak lekarka da luteinę lub dupka na podtrzymanie. Ale nie czytaj netu. Mi lekarz zawsze mówił, że do dopoki nie ma żywej krwi to jest dobrze :tak:

kamilove ja właśnie nie jestem przekonana czy da lutkę lub dupka więc może zrobie ten progesteron i jej przed nos przedłożę to może wtedy coś da.
enej pozdrawiam :)

ewel oczywiście. Wstałam rano o 6.30 zmierzyłam temp i już miałam nie robić testu ale myślę sobie co tam, zrobię. Mój R mówi, że nie wstaje, bo pracował w nocy i nie ma siły do pracy wstać, pójdzie później. No to ja hyc do łazienki, sikaniec, po czym wbiegam do pokoju, zapalam światło i krzyczę, że chyba jestem w ciąży. A on na to, że mu oczy światłem wypaliłam....
Ale wstał łaskawie i poszedł do łazienki sprawdzić test i powiedział że fajnie i poszedł spać dalej...

Matko jedyna dziewczyny juz myslalam ze Was nie nadrobie a strony tego watku sie nigdy nie skoncza :D

A mój facet rozumie, że Wy mi pomagacie. Ale wkurza go czas, jaki poświęcam forum.

u mnie to samo, jak tylko pyta co robie to przelaczam na inna strone i mowie ze pracuje:D

Jesli do 14 nie przyjdzie @ to 15 rano testuje:)
trzymam kciuki!

Dziewczynki a myslalyscie juz nad imionami dla dzieciaczkow ?

ide wstawic kurczaki do ovena bo za godzinke dzieciaczki zaczna sie mi schodzic do domku :tak:

ja bym chciala Wiktoria, Amelia, Leoś, Radzio

U mnie dziewczynka - Emma, synek - Oliwier lub Aleksander
Emma super! :)

a.co do remontów to ja uwielbiam do momentu az trzeba sprzatac haha, jestesmy w trakcie budowy i az nosi mnie by juz szalec z farbami tapetami itp :D

ja to samo :d juz sie nie moge doczekac budowy swojego domku :D

Hej dziewczynki jestem mama zywiolowego 2 latka,myslimy w tym roku zaczac starac sie o rodzenstwo dla niego,chetnie dolacze do grupy staraczek.Pozdrawiam :)

Witaj wsrod staraczek :*

o proszę:

Tu poranny:
Zobacz załącznik 663575

A później w ciągu dnia, bo nie mogłam uwierzyć ;-)
Zobacz załącznik 663576

Piękne krechy :) pozytywnie zazdroszcze:)
GRATULACJE:*

reklama
Witam!

Pierwszy szalony dzień tygodnia zaliczony. Ząb wyrwany mój i Miłosza. Jutro lekki oddech łapię i od środy znowu się zacznie :dry: W piątek wybieram się do ginekologa...

Do góry