reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ło Matko ale produkcja :szok:

Lady piękne krech nie czytaj neta ja w pierwszej ciąży plamiłam do 8 tc. Co do reakcji męża to mój podobnie zareagował spojrzał i "no jest sruga krecha" i poszedł do pracy :confused:
Yesenia kochana psychika bardzo ważna odpocznij sobie od staranek ale lekarza nie odpuszczaj. Moja mama 11 lat o siostrę się starała i dopiero jak powiedzieli koniec, że pewnie już nie uda się po 2 miechach wyszła z auta i trawnik zarzygała no i mam siostrę rozpuszczoną 13nastke

Witam nową staraczkę

reklama
hejka Kochane :-) przepraszam ze zaniedbuje forum poprawie sie
zaraz musze przygotowac dla księdza stół chodz nie wiem czy go przyjme bo o tej poze młodego wioze do szkoły ale wrazie co
ja czuję ze u mnie nici po pierwsze jak na złość i nie wiem dlaczego ja nie mam śluzu płodnego a teraz powinien sie zaczac czyzbu owu bym nie miala:szok::-( po drugie moj sie strasznie ociaga jak nigdy wczoraj go budze a on z boku na bok no szok i szlak mnie trafił :wściekła/y: a jeszcze do tego jezeli mi sie przesuneła to jeszcze gorzej na pare dni do krakowa wyjezdza na szkolenie:wściekła/y: takze Kochane ja w tym cyklu juz sie nie nakrecam czekam na @ no chyba ze jakis cud ale watpie mogłam owu przegapic:-( ale za reszte trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:ale mi smutno :-(

hejka Kochane :-) przepraszam ze zaniedbuje forum poprawie sie
zaraz musze przygotowac dla księdza stół chodz nie wiem czy go przyjme bo o tej poze młodego wioze do szkoły ale wrazie co
ja czuję ze u mnie nici po pierwsze jak na złość i nie wiem dlaczego ja nie mam śluzu płodnego a teraz powinien sie zaczac czyzbu owu bym nie miala:szok::-( po drugie moj sie strasznie ociaga jak nigdy wczoraj go budze a on z boku na bok no szok i szlak mnie trafił :wściekła/y: a jeszcze do tego jezeli mi sie przesuneła to jeszcze gorzej na pare dni do krakowa wyjezdza na szkolenie:wściekła/y: takze Kochane ja w tym cyklu juz sie nie nakrecam czekam na @ no chyba ze jakis cud ale watpie mogłam owu przegapic:-( ale za reszte trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:ale mi smutno :-(
oj niedobry ten Twoj facet! Mnie by tez szlag trafil!

Ja odpuszczam starania na jakiś czas , bo nie daję już rady. W tym miesiącu muszę odpocząć , boję się sama o siebie i swoją psychikę
Kochana u mnie tez byl ten problem w zeszlym roku tzn w 2013 staralismy sie juz jakis czas i ja zaczelam wariowac nie udawalo sie nam. Wkoncu ja non stop plakalam. Chcialam uprawiac seks tylko jak byl potrzebny zeby zajsc w ciaze itp. I powiedzielismy dosc bo albo ja bym oszalala albo by to zniszczylo nasze malzenstwo. Wiem ze to trudno bo twraz tez juz zaczynam powoli wariowac, bo z jakiej racji wszyscy na okolo wpadaja nie chcac dziecka itp a my mamy mozliwosci i tak bardzo pragniemy. Ale trzeba kochanie wierzyc. Ja wierze ze moze wkoncu sie uda. A wtedy bedziemy mialy swoje malutkie upragnione marzonko przytulone do piersi po 9 miesoacach noszenia pod serduszkiem. &&&&&

Laski ja się już żegnam, idę spać.
Odezwę się jutro po wizycie, czyli pewnie wieczorkiem :-)
Trzymam mocno kciuki kochana zq ciebie.

Ja juz wstalam i umylam wloski. Tak mi sie znow nie chce. Nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio najchetniej bym z lozka nie wychodzila. Nie mowiaz juz o pracy do ktorej tak bardzo lubilam chodzic a teraz jakos checi brakuje.
Ktos dzisiaj testowal??

reklama
termin mam na @ 27 i juz powinna byc owu u mnie zawsze było widac śluz płodny a teraz no normalnie nic
niedobry oj nie dobry pewnie juz o tym krakowie mysli od nowego cyklu wiesiołka kupuje miałam do gina narazie nie isc ale chyba pojde od marca jak sie w lutym nie uda ale ja juz zapowiedziałam w lutym nie ma bata chocby miał z zapałkami w robocie w oczach chodzic to nie przepuszcze
ja juz sie nakreciłam na @ takze u mnie płaczu nie bedzie
Lux a Ty wiesz comi rano powiedział że go za słabo budziłam:-D o matko ciekawe jak go miałam obudzic

Do góry