reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ło Matko ale produkcja :szok:

Lady piękne krech nie czytaj neta ja w pierwszej ciąży plamiłam do 8 tc. Co do reakcji męża to mój podobnie zareagował spojrzał i "no jest sruga krecha" i poszedł do pracy :confused:
Yesenia kochana psychika bardzo ważna odpocznij sobie od staranek ale lekarza nie odpuszczaj. Moja mama 11 lat o siostrę się starała i dopiero jak powiedzieli koniec, że pewnie już nie uda się po 2 miechach wyszła z auta i trawnik zarzygała no i mam siostrę rozpuszczoną 13nastke

Witam nową staraczkę

reklama
hejka Kochane :-) przepraszam ze zaniedbuje forum poprawie sie
zaraz musze przygotowac dla księdza stół chodz nie wiem czy go przyjme bo o tej poze młodego wioze do szkoły ale wrazie co
ja czuję ze u mnie nici po pierwsze jak na złość i nie wiem dlaczego ja nie mam śluzu płodnego a teraz powinien sie zaczac czyzbu owu bym nie miala:szok::-( po drugie moj sie strasznie ociaga jak nigdy wczoraj go budze a on z boku na bok no szok i szlak mnie trafił :wściekła/y: a jeszcze do tego jezeli mi sie przesuneła to jeszcze gorzej na pare dni do krakowa wyjezdza na szkolenie:wściekła/y: takze Kochane ja w tym cyklu juz sie nie nakrecam czekam na @ no chyba ze jakis cud ale watpie mogłam owu przegapic:-( ale za reszte trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:ale mi smutno :-(

hejka Kochane :-) przepraszam ze zaniedbuje forum poprawie sie
zaraz musze przygotowac dla księdza stół chodz nie wiem czy go przyjme bo o tej poze młodego wioze do szkoły ale wrazie co
ja czuję ze u mnie nici po pierwsze jak na złość i nie wiem dlaczego ja nie mam śluzu płodnego a teraz powinien sie zaczac czyzbu owu bym nie miala:szok::-( po drugie moj sie strasznie ociaga jak nigdy wczoraj go budze a on z boku na bok no szok i szlak mnie trafił :wściekła/y: a jeszcze do tego jezeli mi sie przesuneła to jeszcze gorzej na pare dni do krakowa wyjezdza na szkolenie:wściekła/y: takze Kochane ja w tym cyklu juz sie nie nakrecam czekam na @ no chyba ze jakis cud ale watpie mogłam owu przegapic:-( ale za reszte trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:ale mi smutno :-(
oj niedobry ten Twoj facet! Mnie by tez szlag trafil!

Ja odpuszczam starania na jakiś czas , bo nie daję już rady. W tym miesiącu muszę odpocząć , boję się sama o siebie i swoją psychikę
Kochana u mnie tez byl ten problem w zeszlym roku tzn w 2013 staralismy sie juz jakis czas i ja zaczelam wariowac nie udawalo sie nam. Wkoncu ja non stop plakalam. Chcialam uprawiac seks tylko jak byl potrzebny zeby zajsc w ciaze itp. I powiedzielismy dosc bo albo ja bym oszalala albo by to zniszczylo nasze malzenstwo. Wiem ze to trudno bo twraz tez juz zaczynam powoli wariowac, bo z jakiej racji wszyscy na okolo wpadaja nie chcac dziecka itp a my mamy mozliwosci i tak bardzo pragniemy. Ale trzeba kochanie wierzyc. Ja wierze ze moze wkoncu sie uda. A wtedy bedziemy mialy swoje malutkie upragnione marzonko przytulone do piersi po 9 miesoacach noszenia pod serduszkiem. &&&&&

Laski ja się już żegnam, idę spać.
Odezwę się jutro po wizycie, czyli pewnie wieczorkiem :-)
Trzymam mocno kciuki kochana zq ciebie.

Ja juz wstalam i umylam wloski. Tak mi sie znow nie chce. Nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio najchetniej bym z lozka nie wychodzila. Nie mowiaz juz o pracy do ktorej tak bardzo lubilam chodzic a teraz jakos checi brakuje.
Ktos dzisiaj testowal??

reklama
termin mam na @ 27 i juz powinna byc owu u mnie zawsze było widac śluz płodny a teraz no normalnie nic
niedobry oj nie dobry pewnie juz o tym krakowie mysli od nowego cyklu wiesiołka kupuje miałam do gina narazie nie isc ale chyba pojde od marca jak sie w lutym nie uda ale ja juz zapowiedziałam w lutym nie ma bata chocby miał z zapałkami w robocie w oczach chodzic to nie przepuszcze
ja juz sie nakreciłam na @ takze u mnie płaczu nie bedzie
Lux a Ty wiesz comi rano powiedział że go za słabo budziłam:-D o matko ciekawe jak go miałam obudzic

Do góry