reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cześć :)

Lux, patrz, co za zmiana u szwagierki ;)

Anula, trzymam kciuki!

A u mnie chyba nic z tego... Temperatura spadła, brzuch boli jak na @, więc pewnie przyjdzie jutro... Szkoda, że magia Świąt nie zadziałała :(

Witam się z kawką:-) matko jak u nas wiało.. masakra!! usnęłam na dobre dopiero nad ranem i pospało się, oj pospało:-)

lux cieszę się, że rozmowa ze szwagierką przyniosła efekt:-) bo to czasem jest tak, że wiele osób nie zdaje sobie sprawy jakie trudności mogą być z poczęciem dziecka i rzuca "zabawne" (wg nich) teksty. A jak do tego dojdą "męskie" hasełka i brak empatii to już masakra:szok:
yeseni działaj, idź do lekarza, to pomaga:-) A mąż.. to pewnie nie tak, że mu nie zależy, ale przeżywa to na swój sposób.

anulka przykro mi:-(

noelka przytulam w_myslach_przytulam_cie_i_ty_w_myslach_przytul_mnie_0.jpg
Skaba u mnie też wieje jeszcze ale już słoneczko wyszło i przestało padać więc mam nadzieje że dzisiaj przejdzie bo kurde muszę się wyspać by jutro nie przejechać nikogo haha

Załączniki

• w_myslach_przytulam_cie_i_ty_w_myslach_przytul_mnie_0.jpg
    w_myslach_przytulam_cie_i_ty_w_myslach_przytul_mnie_0.jpg
    89,4 KB · Wyświetleń: 40
noelka zobaczyłam twój wykres i zaklęłam:wściekła/y: nie wiem co powiedzieć:no:
Czuję, ze zaczynam się dołować, bo jest nas tu tyle, a nie możemy się doczekać II. Wiem, że to głupio zabrzmi, ale ja mam taką sytuację, że jeśli nie uda nam się wystarać od maja do września to będę musiała zmienić plany... a to może oznaczać zmianę planów na zawsze:wściekła/y: Mam na siebie nerwy, że tak długo czekałam, bo od zawsze chcieliśmy i chcieliśmy, ale działań nie było:no: Wiem, że pomyślicie, że przedkładam inne tematy nad dziecko, ale u mnie to już trzecia pociecha, a ja jestem głównym żywicielem rodziny :-(

Hej dziewczyny ja dzisiaj zrobiłam test. Niestety jedna kreska. Nie wiem co mnie podkusilo. Termin @ w środę wiec mogło nie wyjść prawda? I albo wyjdzie później albo moja podswiadomosc płata mi takiego figla. ..
Kochana chyba troche za wczesnie jeszcze nic straconego.
Laski, które piszą z tel. Czy Wam też forum dziś szwankuje? No wylogowuje mnie ciągle, ciężko mi posta napisać, bo ciągle mi je kasuje. Szlag mnie zaraz trafi!
U mnie wezystko ok nic sie nie dzieje

Cześć :)

Lux, patrz, co za zmiana u szwagierki ;)

Anula, trzymam kciuki!

A u mnie chyba nic z tego... Temperatura spadła, brzuch boli jak na @, więc pewnie przyjdzie jutro... Szkoda, że magia Świąt nie zadziałała :(
Jeszcze nie wszystko stracone jesli nie ma @zawsze jest cien nadzieji. trzymam mocnoo &&&&

No i ja sie witam niedzielnie. Strasznie mi sie dzisiaj nic nie chce a.maz co chwile nowe zajecia wymysla. Nie da czlowieki odpoczac. A na 14.30 mam jeszcze klientke:/

reklama
loli doczytałam o twoim dywanie:-) ale czad!!! super!! i podrzuciłaś mi fajny pomysł, ale musze znaleźć jakiś internetowy sklep z włóczkami, bo u nas wybór bardzo kiepski. Uwielbiam takie rzeczy własnoręcznie zrobione! pochwalisz się efektem?
(no właśnie.. muszę sobie znaleźć jakieś zastępcze zajęcie;-))

Do góry