reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam się w to niedzielne popołudnie.
Moj mąż śpi, chłopcy w swoim pokoju, a ja mam trochę czasu dla siebie:-)

karla21 rodziną się nie przejmuj. Ja od września obrałam taki kierunek, ze teraz najważniejsza dla mnie jest moja najbliższa rodzina- mąż, moi synowie i Ja. Jak przejmowałam się innymi, to po jakimś czasie sprawdzało się przysłowie "jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą d..." Wiec teraz patrze na to wszystko inaczej. Tak szczerze mówiąc to musiało dojść do tragedii, straciliśmy nasze dziecko, żeby to wszystko zrozumieć. Ja do mojego teścia nie odzywam się od lipca i od tego momentu go nie widziałam. I dobrze mi z tym, po tym co zrobił. Wiec głowa do góry, na pewno wszystko się jakoś ułoży.

skaba dziwna sytuacja z tą Twoją miesiączka. Ja bym na Twoim miejscu skonsultowała to z gin.

reklama
Majdaczek staram sie ale ja to jestem taka ze wszystko mega przezywam. I pomimo wszysykiego zlego co mi tata wyrzadzil jest mi go zal. Nie wiem jak to wyjasnic. :(

Brakuje mi kilka informacji do uzupełnienia listy. Bardzo proszę o podanie Waszego wieku (lata skończone) i ile cykli się staracie. U niektórych nie mam nowych terminów spodziewanej.
A wiec brakuje:

smykałka
aniak77
bluecaat
luska22
kamilove
monia.jadzia
Mrówkaa
AnnieTess
Laciakowa88
agniesykak2
Milka

ONA1227
podaj swój wiek (lata skończone) i który cykl starańZ góry dziękuje
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

karla 21 rozumiem Cie doskonale, bo tez tak mam. Zamiast inni, to ja się wszystkim przejmuje.

Majdaczku, to nasz 3. cykl starań, mam 32 lata :)

Przykro mi, że nie mam czasu Was nadrabiać. Jak wchodzę na forum wieczorem i widzę ile napisałyście to się poddaję ;) niemniej jednak cały czas trzymam kciuki i sprawdzam pierwszą stronę w nadziei na dobre wieści :)

Miłej niedzieli, Dziewczynki! :)

Hej :) mam nadzieję, że mi wybaczycie, że będę tutaj tylko tak z doskoku pisać... staram się Was czytać na bieżąco, ale nie zawsze wychodzi :p

Ściskam mocno kciuki za wszystkie starające się. I pamiętajcie, że póki nie ma @ to nadzieja zawsze jest (mi tak kiedyś dziewczyny na forum napisały i miały rację).

Karla nie zamartwiaj się jeśli Ty nie zawiniłaś. Może musi upłynąć trochę więcej czasu i jakoś kiedyś dojdziecie do porozumienia. Skup się na Twojej rodzinie najbliższej, tak jak ktoś wyżej (sorki nie pamietam nicku) pisał. Też ostatnio wysłu****emy durnych pretensji od teściowej, ale pogadałam z mężem, bo on też przeżywa... Teraz mamy swoją rodzine i ona powinna być najważniejsza. Wiadomo, że na rodziców się nie wypniemy, ale nie można pozwolić innym kierować własnym życiem. Myśl o dzieciątku i zapomnij o problemach!

Mnie coś dzisiaj mdli i ogólnie czuję się podle, ale ciąża to raczej nie jest :-p

Miłej niedzieli!

Dziewczynki!

Po pierwsze dzięki Majdaczku i Kamilove za zaproszenie - przyszlo mi na maila wiec od razu tu wskoczylam, skutecznie mnie tu przywolalyscie ;-)

Po drugie zabijecie mnie pewnie za to, ze tak znowu zamilkłam, ale zmieniamy mieszkanie i jak któraś się przeprowadzała to wie jak to pochłania czas, a od lekarza endo nie mam pozwolenia na starania i jakos tak musialam odejsc od tematu :(

Pewnie Was nie nadrobie znowu ale trzymam za wszystkie kciuki!

reklama
Majdaczek,
Ja tobie też bardzo dziękuję za zaproszenie :tak: i tobie Lux :)

Milka,
Super, że się odezwalaś :-* nie zazdroszczę przeprowadzki :no:

Anulka,
To pewnie jeszcze zbyt wczesnie na test :tak: trzymam kciuki &&

Noelka,
Tempka faktycznie spadła, ale i tak trzymam kciuki :-*

Karla,
Za ciebie też :tak:

Miłej niedzieli!

Do góry