reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ona, chodziło mi o ciążę pozamaciczną :/ u mnie właśnie po laparoskopii wszystko się rozregulowało, wcześniej miałam okresy jak w zegarku a teraz cykle raz 28 a raz 32 dni ;/ a ostatnia @ choć można ją nazwać plamieniem, trwała 1,5 dnia, więc myślałam, że zaciążyłam, ale niestety :( a niecały tydzień później zaczęły mnie boleć piersi i bolą do tej pory, nie rozumiem.

Ostatnia edycja:
reklama
ja zawsze miałam nieregularne miesiączki co 30-40 dni i trwały przez 7-8 dni, ale były raczej skąpe. a od kiedy biorę luteinę mam cykle co 25 dni ( ostatni po dołączeniu clostilbegytu 29) i okres trwa 4-5 dni z czego pierwszy i trzeci to takie średnie krwawienie, drugi dość mocne ale nie na tyle żeby przeciekało no a czwarty i ewentualnie piaty to lekkie plamienie.

Hej, przepraszam, że tylko o sobie, ale czasu brak i ciężko Was nadrobić z tel. Karla i Noelka trzymam kciuki! U nas wichury ciąg dalszy. Aha, Tomek był wczoraj u szwagierki i zrobił wojnę jej facetowi, o to co było powiedziane na nasz temat wtedy. I co jest najlepsze? To, że moja szwagierka stanęła po stronie Tomka, a nie swojego faceta! Szok. Ta rozmowa ze mną chyba w końcu otworzyła jej oczy.

Witam!

Chciałam zapisać się na piątek do gina , ale nie wiem czy pójdę... jednak nie mam w tym cyklu siły. Po za tym szykuje mi się bardzo ciężki tydzień. Już sama nie wiem co robić...

Cześć dziewczyny ta noc to istna tragedia do 4 spać nie mogłam bo bałam się że dach nam zerwie tak wiało ehh ( a my na poddaszu )

Yesenia marsz do lekarza poślady zaciśnij i marsz hih
Luxu to dobrze ze szwagierka stanęła po stronie męża

reklama
Do góry