reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Dziewczyny ja jestem totalne beztalencie jeśli chodzi o robótki i szydełkowanie:-)ale zawzięłam się, że córci komin zrobię, bo zrobiłam oblot po sklepach i nie mogłam nic do czapki dobrać. No i teraz dziergam. Zobaczymy co mi wyjdzie:-)
Pkati u mnie dziś na obiad był schabowy, ziemniaczki i mizeria- przysmak męskiej części rodziny made by mój J
Pkati u mnie dziś na obiad był schabowy, ziemniaczki i mizeria- przysmak męskiej części rodziny made by mój J
luxu dokładnie masakra, ja też miałam dwa monitoringi
Mam jednak jakąś tam nadzieję , bo dziś 28 dzień cyklu a poprzednie jak w zegarku trwały 25-26 dni , martwią mnie tylko te testy, ale czekam cierpliwie do soboty
Mam jednak jakąś tam nadzieję , bo dziś 28 dzień cyklu a poprzednie jak w zegarku trwały 25-26 dni , martwią mnie tylko te testy, ale czekam cierpliwie do soboty
Lady Agnes
Fanka BB :)
pkati ja trzymam &&& za ciebie, ale ja coś czuję że już jutro napiszę że @ przyszła.
Ewel ja mam do ciebie pytanie czy po zabiegu twoje piersi są tak jak przed? Bo ja zawsze miałam przez pół miesiąca mocno nabrzmiałe, szczególnie przed @ a teraz cały czas są takie mięciutkie i wogóle nie nabrzmiewają. Nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu jeszcze mi hormony nie wróciły do ładu
Ewel ja mam do ciebie pytanie czy po zabiegu twoje piersi są tak jak przed? Bo ja zawsze miałam przez pół miesiąca mocno nabrzmiałe, szczególnie przed @ a teraz cały czas są takie mięciutkie i wogóle nie nabrzmiewają. Nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu jeszcze mi hormony nie wróciły do ładu
sama jestem ciekawa co tam u Cb sie dziejeluxu dokładnie masakra, ja też miałam dwa monitoringi
Lady Agnes
Yesenia a pamiętasz w którym dniu miałaś owu w poprzednich cyklach?
pkati
Witaj Joanka 85 yesenia a ja kiedys czytalam wypowiedz lekarza o owulacji to bylo napisane ze jesli sie ma regularne miesiaczki to od dnia okresu 14 dni wstecz wtedy byla owulacja...ze faza lutealna zawsze jest stala wsumie podpinam sie pod wypowiedz LadyAgnes tylko dodaje ze sa to zawsze 14 dni*ponoc
reklama