reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kasz zawsze mozna podac tablete i pow facetowi ze to na miesnie zeby nie bolay po ciezkiej pracy...chyba kazdego zawsze cos boli po pracy czy to ciezkie nogi czy plecy...moze to pomoze :)

Ale się rozpisałyście :D

Agnieszkak2, no właśnie, tak to jest napisane, że w sumie nie wiadomo, kto dostanie ten 1000 zł... Zobaczymy, jak już to wprowadzą, bo na razie to chyba tylko projekt.

Lux, no szkoda, że tak jest. Ja też tak średnio lubię rodzeństwo męża, w ogóle nie są podobni do niego.

Cześć, LoliPoli i pkati :)

Ona1227, milo Cię widzieć :)

Enej, u mnie bez zmian, testu na razie nie ma sensu robić ;)

Lady Agnes, ach ta poimidorowa :D a w ogóle to moja ulubiona zupa ;)

Mój mąż bierze kwas foliowy razem ze mną :D ogólnie raczej łyknie wszystko, co mu dam, jeśli wytłumaczę, czemu to ma służyć ;)

Yesenia, pewnie, że tak, mojej koleżance do 8 tygodnia wychodziły testy negatywne :)

Dobranoc, dziewczyny :)

kasz no to Twój TŻ bardziej chętny niż mój. Mój nawet palcem nie kiwnie w tej kwestii

Yesenia dobry pomysł jak będzie wysoko to dobry znak :)

pkati dzięki. Ja dam znać późnym wieczorem (pewnie nie wcześniej niż 23:00) bo jutro po pracy wyjeżdżam do babci

ok narazie dziewczyny kasz,Yesenia,LadyAgnes do jutra tez uciekam tez zmierze temp.oby byla w miare wysoko papa

reklama
Do góry