reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ja chce powtórzyć najwcześniej w poniedziałek bo liczę się z tym że do tego czasu samo się wyjaśni
A jeśli faktycznie w 11 dc było zagnieżdżenie to muszę jeszcze poczekać

ja mam dzisiaj 10dpo bardzo duzo bialego mlecznego sluzu jak nigdy i cholerne bole prawego jajnika od kilku dni

Witam wieczornie :)

Widzę, że sporo się dzieje na wątku :) Czas na forum mam dopiero jak synek uśnie i przyznam, że sporo po jednym dniu jest do nadrobienia :) Postaram się też jakoś wypowiedzieć :)

U mnie chyba zaczyna się @. Miałam cichą nadzieję, że nasze zabawy podczas świątecznej przerwy "niechcący" zaowocują ale chyba nie :/

Ja u rodziców mam swojego "panieńskiego" psa, mieszankę husky'ego i owczarka niemieckiego. Bestia z niego wielka, futro odziedziczył po huskim i jest mu wszędzie gorąco. Z domu ucieka, w boksie ma ciepłą budę ale jeśli jest sucho to i tak śpi na dworze. Jestem przeciwna trzymaniu na dworze psów z krótką sierścią ale jeśli pies przystosowany jest do chłodniejszych warunków to wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań do tego aby był "podwórkowy" :)

Ja na obiadek miałam spagetti z klopsikami i sosem pomidorowym. Synek mój 3 dni temu w bajce zauważył takie danie i suszył mi głowę abym mu takie zrobiła :)

karla21 ja też z mężem planuję kupno xboxa, mieliśmy kupić po nowym roku ale wymyśliliśmy sobie także generalny remont domu i niestety wygrał z xboxem.

LoliPoli, ONA1227, pkati witajcie :)

yesenia cieszę się, że zostajesz. Nie zdążyłam Cię lepiej poznać ale jeśli zostajesz to mam szansę :) Pamiętaj, nie można się poddawać :)

Jak tak czytam Was, rozmawiających o tych testach na owulację, i innych testach to boję się, że z drugim bobasem będzie mi ciężej zajść w ciążę. Przy pierwszym udało się w pierwszym miesiącu starań, teraz u obojgu nas 30 na karku prawie, może i jajeczka i plemniki już słabsze. No nic przekonam się w marcu jak zaczniemy staranka :)

Życzę Wam słodkiej nocki i brak @ :) Buziaki :*

reklama
Yesenia ja gdzieś czytałam że długość fazy lutealnej jest raczej stała więc powinnaś patrzeć na poprzednie cykle ile trwała
To ta faza przed owu (nie pamiętam nazwy) ma zmienną długość

Do góry