reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Ech ja też się łudzę, że za mało czuły test.
Albo że zagnieżdzęnie było dopiero w 11 dc. Czy to wogóle możliwe, żeby było w 11??? Bo wtedy na wkładce miałam małą różową plamę
Albo że zagnieżdzęnie było dopiero w 11 dc. Czy to wogóle możliwe, żeby było w 11??? Bo wtedy na wkładce miałam małą różową plamę
mnie tez na poczatku ciazy bolal a okresu bulo brak i dwie krechy wyszlyluxu brzuch boli okropnie jak na @ i do tego te testy , masakara
mozliwe, ja przy biochemicznej mialam nitki krwi przy zagniezdzaniuEch ja też się łudzę, że za mało czuły test.
pkati
yesenia ja robilam test jescze tak dla pewnoscii nawet jak dostalam kolejna miesiaczka bo pomyslalam ze przeciez niektore kobiety maja okres nawet w ciazy do kilku miesiecy ...ja mam testy z allego nie zaluje ich sobie tzn bez przesady nie kilka dziennie ale z glowa ale jakwiem ze mam nadmiar czasami zaszaleje jak mam niepewnosci
maran-atha
Lady Agnes niby mozliwe pisza ze miedzy 6 a 12 dniem po owu stad wazne by faza lutealna byla minimum 12dniowa...
reklama
Lady Agnes
No jak by było zagnieżdżenie w 11 dc to możliwe że test jeszcze nie wyszedł w 14. Ale to plamienie mnie zniechęca jest naprawdę brzydkie.
I brzuch znowu zaczyna boleć na @
I brzuch znowu zaczyna boleć na @