reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczynki ja już uciekam musze trzpiota polozyc spac i tez sie klade bo brzuszek boli coraz intensywniej a jutro dlugi dzien dobranoc

skaba1 moja maz dzisiaj zadowolil sie kanapkami niestety lodowka pusta a kazdy pracowal do wieczora i kazdy mial lenia co do zakopow
LadyAgnes ja tez trzymam kciuki za Ciebie :) a o okresie nie mysl nie wywoluj wilka z lasu mysl o 2 kreskach pozytywnie:)

Ewel mój też nie chce łykac foliku, mówi że to dla bab. Jak się wam uda przekonać faceta do brania foliku to mnie uświadomcie jak dokonać tego cudu

pkati niezły odruch miałaś ;-)

Ja od poczatku staran swojego prosilam zeby lykal folik ale nie chcial po ponad pol roku sie przejal ze nie wychodzi i sam powiedzial ze chce sie przebadac. Tragedi nie ma ale dolna granica normy. Narazie lyka jakis suplement bez recepty na poprawe jak po 3 miesiCach nie pomoze to pojedzie do lekarza

reklama
Do góry