reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Marantha ja też czasem korzystam z ciszy w kościele. Zwłaszcza po kolejnym nieudanym cyklu.

Kamilove to jest nas już dwie; ) moja sąsiadka mówi że w kupie lepiej; )

reklama
Enej, intensywne staranka z lekami itd trwały 9msc. W 8 cyklu zaszłam w ciążę i poroniłam, a w 9 znów zaszłam i donosiłam.
Ale wcześniej przeszło rok się nie zabezpieczaliśmy i kochaliśmy regularnie i nic :S
Dlatego teraz też nie liczę na szybkie zaciążenie :(

Ostatnia edycja:
Miałam stymulowaną owulację clo i przyjmowałam luteinę co by wogóle okres dostać, no i by jajko miało szansę się zagnieździć :tak:

Dodatkowo mój chłop też łykał tabsy na poprawę nasienia.

No i miałam monitoring owu i różne badania... Oby teraz mnie to ominęło...

O, widzę, że w końcu się tu trochę ruszyło :)
Witam nowe staraczki:)

Jeszcze jakoś ostatnio lecą same seriale gdzie, któraś z kobiet poroniła. Może wcześniej też takie leciały, ale wtedy nie zwracałam na to, aż tak uwagę.
Majdaczek - ja też tak mam. Tym bardziej mój ulubiony - Prawo Agaty. Zaszłam w ciążę jak w serialu Agata i poroniłam wtedy kiedy leciały odcinki o poronieniu. Masakra.

To nasze starania o pierwszą dzidzie. Jesteśmy świeżo ślubie bo był we wrześniu. Mam 27 lat. I odkryłam dopiero niedawno smutną prawdę że w ciążę nie tak łatwo zajść; (
Enej, jesteśmy w tym samym wieku i też staramy się o pierwszą dzidzię :) Ślub też brałam we wrześniu, tylko 3 lata temu. Powodzenia!

Witam wieczornie! Dziewczynki znacie modlitwę do świętego Dominika?? Podam Wam email do sióstr które wysyłają modlitwy do tego świętego i pasek świętego Dominika. Trzeba się nim przepasać i modlić. W mailu poprosić o przesłanie tego paska. Dodatkowo w każdy wtorek o 7 jest odprawiana msza za osoby które noszą ten pasek . Tu jest email grodek@dominikanie.pl i strona internetowa Mniszki Zakonu Kaznodziejskiego w Krakowie Ja założyłam pasek w tamtym tygodniu jakoś tak we czwartek , pozdrawiam

reklama
Lady Agnes no to się cieszę że mam tu swoją rówieśniczkę; )

AnnieTess ciężko mówić u mnie o cyklach bo to się jakoś tak rozjechalo ale staramy się od września tak na poważnie.

Kamilove możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tą stymulowana ovu i jej monitoringiem?

Czy któraś z Was ma może niedoczynność tarczycy? Bo ja tak i ciekawa jestem opinii

Do góry