reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Marantha ja też czasem korzystam z ciszy w kościele. Zwłaszcza po kolejnym nieudanym cyklu.

Kamilove to jest nas już dwie; ) moja sąsiadka mówi że w kupie lepiej; )

reklama
Enej, intensywne staranka z lekami itd trwały 9msc. W 8 cyklu zaszłam w ciążę i poroniłam, a w 9 znów zaszłam i donosiłam.
Ale wcześniej przeszło rok się nie zabezpieczaliśmy i kochaliśmy regularnie i nic :S
Dlatego teraz też nie liczę na szybkie zaciążenie :(

Ostatnia edycja:
Miałam stymulowaną owulację clo i przyjmowałam luteinę co by wogóle okres dostać, no i by jajko miało szansę się zagnieździć :tak:

Dodatkowo mój chłop też łykał tabsy na poprawę nasienia.

No i miałam monitoring owu i różne badania... Oby teraz mnie to ominęło...

O, widzę, że w końcu się tu trochę ruszyło :)
Witam nowe staraczki:)

Jeszcze jakoś ostatnio lecą same seriale gdzie, któraś z kobiet poroniła. Może wcześniej też takie leciały, ale wtedy nie zwracałam na to, aż tak uwagę.
Majdaczek - ja też tak mam. Tym bardziej mój ulubiony - Prawo Agaty. Zaszłam w ciążę jak w serialu Agata i poroniłam wtedy kiedy leciały odcinki o poronieniu. Masakra.

To nasze starania o pierwszą dzidzie. Jesteśmy świeżo ślubie bo był we wrześniu. Mam 27 lat. I odkryłam dopiero niedawno smutną prawdę że w ciążę nie tak łatwo zajść; (
Enej, jesteśmy w tym samym wieku i też staramy się o pierwszą dzidzię :) Ślub też brałam we wrześniu, tylko 3 lata temu. Powodzenia!

Witam wieczornie! Dziewczynki znacie modlitwę do świętego Dominika?? Podam Wam email do sióstr które wysyłają modlitwy do tego świętego i pasek świętego Dominika. Trzeba się nim przepasać i modlić. W mailu poprosić o przesłanie tego paska. Dodatkowo w każdy wtorek o 7 jest odprawiana msza za osoby które noszą ten pasek . Tu jest email grodek@dominikanie.pl i strona internetowa Mniszki Zakonu Kaznodziejskiego w Krakowie Ja założyłam pasek w tamtym tygodniu jakoś tak we czwartek , pozdrawiam

reklama
Lady Agnes no to się cieszę że mam tu swoją rówieśniczkę; )

AnnieTess ciężko mówić u mnie o cyklach bo to się jakoś tak rozjechalo ale staramy się od września tak na poważnie.

Kamilove możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tą stymulowana ovu i jej monitoringiem?

Czy któraś z Was ma może niedoczynność tarczycy? Bo ja tak i ciekawa jestem opinii

Do góry