reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Marantha ja też czasem korzystam z ciszy w kościele. Zwłaszcza po kolejnym nieudanym cyklu.
Kamilove to jest nas już dwie; ) moja sąsiadka mówi że w kupie lepiej; )
Prawda!
I obyśmy obie kolejnych @ nie doczekały
Lilolo
Enej, intensywne staranka z lekami itd trwały 9msc. W 8 cyklu zaszłam w ciążę i poroniłam, a w 9 znów zaszłam i donosiłam.
Ale wcześniej przeszło rok się nie zabezpieczaliśmy i kochaliśmy regularnie i nic :S
Dlatego teraz też nie liczę na szybkie zaciążenie
Ale wcześniej przeszło rok się nie zabezpieczaliśmy i kochaliśmy regularnie i nic :S
Dlatego teraz też nie liczę na szybkie zaciążenie
Ostatnia edycja:
Lilolo
Miałam stymulowaną owulację clo i przyjmowałam luteinę co by wogóle okres dostać, no i by jajko miało szansę się zagnieździć
Dodatkowo mój chłop też łykał tabsy na poprawę nasienia.
No i miałam monitoring owu i różne badania... Oby teraz mnie to ominęło...
Dodatkowo mój chłop też łykał tabsy na poprawę nasienia.
No i miałam monitoring owu i różne badania... Oby teraz mnie to ominęło...
Lady Agnes
O, widzę, że w końcu się tu trochę ruszyło
Witam nowe staraczki
Witam nowe staraczki
Majdaczek - ja też tak mam. Tym bardziej mój ulubiony - Prawo Agaty. Zaszłam w ciążę jak w serialu Agata i poroniłam wtedy kiedy leciały odcinki o poronieniu. Masakra.Jeszcze jakoś ostatnio lecą same seriale gdzie, któraś z kobiet poroniła. Może wcześniej też takie leciały, ale wtedy nie zwracałam na to, aż tak uwagę.
Enej, jesteśmy w tym samym wieku i też staramy się o pierwszą dzidzię Ślub też brałam we wrześniu, tylko 3 lata temu. Powodzenia!To nasze starania o pierwszą dzidzie. Jesteśmy świeżo ślubie bo był we wrześniu. Mam 27 lat. I odkryłam dopiero niedawno smutną prawdę że w ciążę nie tak łatwo zajść; (
Witam wieczornie! Dziewczynki znacie modlitwę do świętego Dominika?? Podam Wam email do sióstr które wysyłają modlitwy do tego świętego i pasek świętego Dominika. Trzeba się nim przepasać i modlić. W mailu poprosić o przesłanie tego paska. Dodatkowo w każdy wtorek o 7 jest odprawiana msza za osoby które noszą ten pasek . Tu jest email grodek@dominikanie.pl i strona internetowa Mniszki Zakonu Kaznodziejskiego w Krakowie Ja założyłam pasek w tamtym tygodniu jakoś tak we czwartek , pozdrawiam
Enej, witaj Który cykl się staracie?
Ja jestem protestantką więc u nas się nie modli do świętych, rozumiem, że ten pas św. Dominika ma wpłynąć na płodność?
Nie mamy też kultu Matki Boskiej, ale wiem, że jest sanktuarium w Gdańsku z Maryją "specjalizującą się" właśnie w wypraszaniu dzieci tu: Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Gdańsku Matemblewie – Wikipedia, wolna encyklopedia
Moja ciocia wymodliła tam swoje wnuki
Ja jestem protestantką więc u nas się nie modli do świętych, rozumiem, że ten pas św. Dominika ma wpłynąć na płodność?
Nie mamy też kultu Matki Boskiej, ale wiem, że jest sanktuarium w Gdańsku z Maryją "specjalizującą się" właśnie w wypraszaniu dzieci tu: Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Gdańsku Matemblewie – Wikipedia, wolna encyklopedia
Moja ciocia wymodliła tam swoje wnuki
reklama
Lady Agnes no to się cieszę że mam tu swoją rówieśniczkę; )
AnnieTess ciężko mówić u mnie o cyklach bo to się jakoś tak rozjechalo ale staramy się od września tak na poważnie.
Kamilove możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tą stymulowana ovu i jej monitoringiem?
Czy któraś z Was ma może niedoczynność tarczycy? Bo ja tak i ciekawa jestem opinii
AnnieTess ciężko mówić u mnie o cyklach bo to się jakoś tak rozjechalo ale staramy się od września tak na poważnie.
Kamilove możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tą stymulowana ovu i jej monitoringiem?
Czy któraś z Was ma może niedoczynność tarczycy? Bo ja tak i ciekawa jestem opinii