reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

yesenia Ja tez dołączam się do trzymania za 13 :tak: Będzie dobrze, musi być :-)

animka u nas ubiera się choinkę przed samą wigilią, tak max 1-2 dni przed. Nie lubimy ubierać wcześniej, bo potem szybko się nudzi. A poza tym to u nas jest taki zwyczaj, że zapalamy lampki dopiero od kolacji wigilijnej, więc nie miałoby to sensu, żeby tylko stała.

Jestem w szoku, bo właśnie przeczytałam, że w innej gminie wójtem został mój kolega ze szkoły. On był w klasie wyżej niż Ja. A dlatego jestem w szoku, że on zawsze taki głupkowaty i śmieszny był :-D Jak się tak kogoś zna przez kilka lat jeszcze jako nastolatka, to tak trudno uwierzyć, że taki ktoś może pełnić tak poważną role :-)

Czy u Was też jest tak zimno. Odprowadzałam dzieci do szkoły i strasznie zmarzłam, zaraz idę palić w piecu, bo nie wytrzymam. Najgorsze jest, że u nas są strasznie śliskie drogi, a popołudniu jadę z chłopakami na trening. Raczej nie przeszkadza mi jazda w zimie, ale rano obok w miejscowości zdarzył się śmiertelny wypadek i tak jakoś mnie to wystraszyło :szok:
A tak poza tym, to znowu zaczął się maraton. To chyba jedyny okres, kiedy przynajmniej troszkę cieszę się, że nie pracuje. Ostatnio zrobiłam zakupy i zapakowałam je do 49 paczek do przedszkola i 17 do klasy mojego starszego syna. Już mi się odechciewa tego Mikołaja:-D A jeszcze zaczęły się od wczoraj roraty i będę dreptać co wieczór z dziećmi, w środę zebranie z Komunii, w piątek Mikołaj w przedszkolu, a w poniedziałek w szkole i jeszcze treningi chłopaków. Ale przynajmniej mi się nie nudzi :-D
No to dziewczyny tradycyjnie- miłego dnia :tak::tak::tak:

reklama
Aschllee hop, hop gdzie jesteś? Właśnie przeczytałam na innym wątku, ze Beata ma się dobrze, z jej dzidzią tym razem jest wszystko OK. Az kamień spadł mi z serca. Mam nadzieje, ze nareszcie się jej uda.

kmilove Ja tez uwielbiam, tylko wykończyły mnie te zakupy. W każdej paczce jest ok 10 produktów i każdy trzeba było kupić razy 66. Wyjechałam z Biedronki z 5 wózkami:-D

Witajcie :)
Ja też chciałabym do Was dołączyć. Póki co do poczekalni bo idę dziś na 1 wizytę po poronieniu i mam nadzieję że dziś powstanie plan działania - harmonogram badań i ewentualnych działań.
Idę do nowej gin i mam nadzieję że będzie mogła mi coś sensownego zaproponować. A jeśli nie ... to znowu zmiana i szukam dalej...
Postaram się Was doczytać
Majdaczku bardzo miło Cię widzieć - wyczuwam od Ciebie optymizm i bardzo mnie to cieszy :) mam nadzieję że wkrótce i na mnie spłynie jego fala ;)

Ja też chciałabym do Was dołączyć. Póki co do poczekalni bo idę dziś na 1 wizytę po poronieniu i mam nadzieję że dziś powstanie plan działania - harmonogram badań i ewentualnych działań.
Idę do nowej gin i mam nadzieję że będzie mogła mi coś sensownego zaproponować. A jeśli nie ... to znowu zmiana i szukam dalej...
Postaram się Was doczytać
Majdaczku bardzo miło Cię widzieć - wyczuwam od Ciebie optymizm i bardzo mnie to cieszy :) mam nadzieję że wkrótce i na mnie spłynie jego fala ;)
Witaj i powodzenia :)

Zamilkłam na trochę, wybaczcie. Mój M. zmieniał pracę i było z tym trochę zamieszania :)
Ja dostałam @ więc pierwsza próba się nam nie powiodła... Kolejna powinna się (NIE)pojawić 30 grudnia.
Jeśli by się udało począć maluszka w grudniu byłby tak jak Hanusia Wrześniaczkiem :) Może tak ma być? ;) Tym się pocieszam.

U nas w tym roku chyba nie będzie choinki. Na Hanię świecące drzewko zadziała jak płachta na byka :p Na święta jedziemy do rodziny więc tam na pewno będzie, a i nas będzie dużo do opieki nad naszą Panienką. A ja nasze mieszkanko przyozdobię świątecznie w inny sposób.

Miłego dnia Dziewczynki :)

reklama
Annie W zasadzie można ozdobić dom bez choinki, ale ja bym chyba nie chciała. moja Emilka w pierwsze święta miała 9 miesięcy i też ciągle coś zrzucała lub szarpała, ale kupiliśmy wszystkie bombki plastikowe więc no problem, a drzewko było mega kłujące więc z czasem zrobiła się ostrożniejsza :). W zeszłym roku było już dużo lepiej :)

Do góry