reklama
mozeKarla moze my mamy tego samego faceta? Jakbym czytala o swoim
mój w tygodniu powiedział że nie zgadza się na coca cole i koniec. masakra. wiem ze pijam jej stanowczo za dużo no ale żeby zabraniać jak małemu dziecku?? i tak pije po ciuchu w pracy hahahaha.... jaki z tego morał? nie zabraniaj dziecku hahahaWczoraj powiedzial ze nie da mi coli na noc a ja coli nie pijam, bardzo zadko mam na nia ochote i wtedy wypije moze pol szklanki i mi starczy na kilka tygodni...no ale on wie lepiej co mi potrzeba
Ruda Hetera
Fanka BB :)
Powiem wam że jedno co mi się nie podoba to mojego faceta to to że nie chce żebym chodziła do pracy. Marzę o tym żeby w końcu wyjść z domu to mi mówi że on mi nie zabrania z koleżankami kawy się napić. Tylko że ja tu nikogo nie znam i nie mam koleżanek. Jakoś juz się powoli zaczynam przyzwyczajać do tego siedzenia w domu. Dlatego tyloma rzeczami się zajmuję, żeby się nie zanudzić. Jego rodzice mają duże gospodarstwo, 40 sztuk bydła i chcą żebym robiła z nimi przy zwierzętach. Ja tam się brudu i smrodu nie boję, mogę robić. Ale ja chcę do ludzi, z krowami nie wiele narozmawiam.
Ruda Hetera
Tez się już tam stworzyłam na tym kakao proszę o dodanie do tej grupy
Wejdź na lupę i w oknie ID wpisz Izunia18 i napisz mi wiadomość to Cie dodam do pokoju
Ruda Hetera
A mój mąż lubi pepsi a ja znowu nie przepadam, wolę wodę mineralną
Paraplu
Ruda mój ostatnio stwierdził, że za mało pracuję nie czai, że przez operację straciłam klientów i ciągle szukam a to nie jest hop siup. A poza tym w domu to też praca. Chyba wydaje mu się, że w domu to wróżki za mnie robią a ja po pracy leżę i pachnę.
reklama
Ruda Hetera
Karla to tak jak ja, jestem zamknięta w 4 ścianach.
jedynie z tymi dziewczynkami w kościele pogram i pośpiewam raz w tygodniu. A teraz jeszcze jak misiek pójdzie na zabieg i go nie będzie to oszaleje juz na maksa
jedynie z tymi dziewczynkami w kościele pogram i pośpiewam raz w tygodniu. A teraz jeszcze jak misiek pójdzie na zabieg i go nie będzie to oszaleje juz na maksa