reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Powiem wam że jedno co mi się nie podoba to mojego faceta to to że nie chce żebym chodziła do pracy. Marzę o tym żeby w końcu wyjść z domu to mi mówi że on mi nie zabrania z koleżankami kawy się napić. Tylko że ja tu nikogo nie znam i nie mam koleżanek. Jakoś juz się powoli zaczynam przyzwyczajać do tego siedzenia w domu. Dlatego tyloma rzeczami się zajmuję, żeby się nie zanudzić. Jego rodzice mają duże gospodarstwo, 40 sztuk bydła i chcą żebym robiła z nimi przy zwierzętach. Ja tam się brudu i smrodu nie boję, mogę robić. Ale ja chcę do ludzi, z krowami nie wiele narozmawiam.
Mój mąz kidys w ogóle nie chciał żeby pracowała gdziekolwiek gdzie moge mieć styczność z facetami. on jest mega zazdrosny:/ ale wiedziały gały co brały teraz musze jakoś to życie ogarnąć.

Ruda mój ostatnio stwierdził, że za mało pracuję :wściekła/y: nie czai, że przez operację straciłam klientów i ciągle szukam a to nie jest hop siup. A poza tym w domu to też praca. Chyba wydaje mu się, że w domu to wróżki za mnie robią :crazy: a ja po pracy leżę i pachnę.
mój też nigdy nie zrozumie ze praca w domu sprzatanie itp to tez trudna sprawa i meczaca. on twierdzi ze jak on ma wolne to ogarnie cała chate i zyje a ja mu na to ze ja nie jestem toba. ale niech szanuje to co robie w domu ale mówie jak do Dup*..

reklama
karla ja też mam ochotę czasem się spakować i iść fpisdu. Ale powoli uczę się aby to co gada wpuszczać jednym uchem i wypuszczać drugim. Ma tak nieżyciowe teorie, że aż się dziwię jak mu to się zalęgło w mózgu :-D

Ja od dawna wiem, że ja się do związków nie nadaję. Najlepiej mi było zawsze samej bo nikt mi nad uchem nie skrzeczał. No ale wyszło jak wyszło :-D

Karla dla mojego dom to też pikuś ale jak kiedyś poprosiłam go o umycie toalety to zrobił to w ciągu minuty. Jakoś mu do głowy nie przyszło, że deskę myje się z 2 stron ... szok, nie? :szok: a umycie płytek na ścianach to już w ogóle jakaś abstrakcja. Jakbym tak sprzątała to mieszkanie wyglądałoby jak u meneli.

Mój jest pracowity, śpi mało, dużo pracuje, dba o mnie, kupuje słodkie, przytula, całuje itp. Ale jak widzę to jego piwo ta mam ochotę iść do rodziców.

Jak mój M sprząta a pomaga mi co sobotę to ja poprawiam po kryjomu heh wyobraźcie sobie ze trzy pokoje i kuchnię można odkurzac hmm ze dwie godziny haha

Mój też nie chciał żebym pracowała. Ale jak zobaczył, że są też słabsze miesiące, to sam powiedział, że jak chcę to mogę iść pracować. Oh jaką łaskę mi zrobił.

Ja akurat nie narzekam na mojego A. Jestem bardzo zadowolona z jego pomocy w sprzątaniu. Wspiera mnie i też troszczy się o mnie, kupuje mi wszystko o co poproszę. Nie jest zazdrosny(albo tego nie okazuje) ale ja chcę do pracy, albo chociaż wyjść do ludzi... przyjdzie niedziela, wolny dzień kiedy można wziąć tyłki i jechać gdzieś to on jest zmęczony i chce przespać pół dnia a ja słucham wrzasku Milenki :p

reklama
Do góry