reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mój to pracoholik. Nie ma go całymi dniami, więc nie wymagam aby jeszcze w domu coś robił bo wiem, że bardzo ciężko i długo pracuje. Chciałabym tylko aby docenił to, że ma obiad na stole, ma posprzątane i uprane. Bo wiem, że nie docenia a to wszystko wyniesione z domu :angry: Ja swoje dzieci nauczę szacunku to pracy w domu bez względu na płeć bo dbanie o dom to nie są wakacje.

Lux my też nadal jestesmy tu ale tam piszemy bardziej prywatnie.

a co do powrotu to mój D też jedzie do domu:/

Ruda, - ale byś się zdziwiła jakby krowa po wielu twych zalach, paplaninach powiedziała ze juz ma dosyc tweo gadania :-)

Ja tez nie uciekam. Na kakao jest troche bardziej prywatnie. Wymienilysmy sie profilami na fb bo nie kazda ma ochote aby to byly ogolnodostepne informacje.

I nikt oprocz nas tam nie wejdzie. Taka roznica, ze mozna tam popsioczyc ne boja sie ze ktos niepowolany to przeczyta.

reklama
Do góry