reklama
Ja liczyłam, że będę mieć dziś na noc faceta w domu, ale wezwali go jednak na nocke. Jak tylko zje obiad to kładzie się spać. Jutro już wracam do pracy, w końcu
Hehe kochana dobrze ze jest praca itp moj czasami siedzi w pracy od 7 rano do 23 wiexzorem nigdy nie wiadomo. Ale dobrze ze jest praca bo ciezko by bylo bedziesz miala troche czasu dla siebie. Poczytaj ksiazke, obejrzyj fajny film
Z jednej strony dobrze, że jest praca, a z drugiej chciałaby się więcej wolnego no ale u mnie akurat to tylko kwestia kilku tygodni i zostanę bez pracy...
Dlaczego zostaniesz bez pracy??
Lilolo
Fanka BB :)
Widzę, że i pracy piszecie
Ja ew domu siedzę z młodą. I dopuki drugiego nie odchowamy lub mała nie osiągnie wieku przedszkolnego nigdzie niestety się nie wybieram
Ja ew domu siedzę z młodą. I dopuki drugiego nie odchowamy lub mała nie osiągnie wieku przedszkolnego nigdzie niestety się nie wybieram
reklama
To masz wesolo z dzieciaczkamiKarla, ja pracuje jako niania trójki dzieci i już od Świat mam wolne, bo ich mama ma zaległy urlop Noelka widzę, że jednak tamta małpa na dobre Cię wygryzła :/ Karla, a Ty pracujesz?
Ja pracuje na pol etatu w sklepie z odzieza butami i torebkami taki maly sklepik ale czasem nie ma czasu zeby usiasc caly dzien
Wspolczuje... z praca zawsze dosc ciezkoKarla, bo są u nas redukcje.. zresztą nie tylko ja zostanę bez pracy. Szukam nowej, ale na razie nikt jeszcze nie zechciał mnie zatrudnić.