Lilolo
Fanka BB :)
Kamilove dziękuję za mile przywitanie czy Ci podpadł operator?
Naliczyli ma kasę za pakiet który mam ponoć GRATIS i nie chcą odliczyć od faktury dni w których z ich winy telefon stacjonarny był nieczynny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamilove dziękuję za mile przywitanie czy Ci podpadł operator?
Hej i dołączam i ja kilka dziewczyn mnie zna, bo piszemy na staraczkach 2014 . A reszcie już się przedstawiam: Paula, mam prawie 31 lat, byłam już w ciąży, w marcu zeszłego roku ją niestety straciłam. Leci teraz mój 8 cykl, który spisuję na straty. Była owu w weekend, ale mam zapalenie skóry i ból nie pozwolił na cokolwiek
mi neurolog i gin powiedzialy ze w.momencie starania sie o dziecko musze te leki odlozyc i tak samo przeciwbolowe nawet jak mam atak bo gdybym byla w ciazy to sa to zbyt silne lekiKarla to współczuję, ale czemu musiałaś z nich zrezygnować? Ja na migreny mam przepisany effelargan codeine i mogę go normalnie brać jak mam atak
A gdzie pracujesz kochana??Witam się z rana
Ja dzisiaj w pracy.. liczyłam na luźny dzień, ale chyba nic z tego :/
Karla, pewnie twoje leki są mocniejsze :ehem:
Dobra lecę ogarnąć chałupe i za jakieś śniadanie dla siebie się wezmę. Ł miał dziś mieć wolne, a jest w pracy buuu...
Niedługo powinna być paczka z inofemem mam nadzieję, że dziś dojdzie
Lady Agnes, a jak u Ciebie sytuacja?
W orange załatwiłam reklamacje i faktura ma być skorygowana można? Można