Lilolo
Fanka BB :)
Poczekam czy @ przyjdzie i zobaczymy co bedzie dalej. Moze to jakis skutek po hsg. Mam nadzieje ze zaczyna sie rozwijac jakas mala kulka marzenie
Ale pamiętaj, że marzenia się spełniają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekam czy @ przyjdzie i zobaczymy co bedzie dalej. Moze to jakis skutek po hsg. Mam nadzieje ze zaczyna sie rozwijac jakas mala kulka marzenie
Ale pamiętaj, że marzenia się spełniają
Ojjj ja mam tylko to jedno marzenie. Nic wiecej mi nie jest potrzebne takie malenstwooo tylko kuz ostatnio nawet ze znajoma rozmawialam ze moge nawet wymiotowac cale 9 miesiecy. Nic kompletnie nic mnie nie zniecheci)
Karla mnie nigdy brzuch nie bolal wczesniej jak w dzien @, a teraz nagle jak zaczelam sie obserwowac to zauwazylam ze na tydzien przed @ na kilka sekund mnie muli jak na @, i tak do samego okresu i wtedy juz boli bez przerw
Hej i dołączam i ja kilka dziewczyn mnie zna, bo piszemy na staraczkach 2014 . A reszcie już się przedstawiam: Paula, mam prawie 31 lat, byłam już w ciąży, w marcu zeszłego roku ją niestety straciłam. Leci teraz mój 8 cykl, który spisuję na straty. Była owu w weekend, ale mam zapalenie skóry i ból nie pozwolił na cokolwiek