reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny a ja mam pytanie. Czy po tym hsg moze mnie bolec podbrzusze? Owulacja juz raczej byla vo miedzy 10-13 moze przyjsc @. Wiec juz sama ie wiem a podbrzusze troche boli:(

reklama
Lady Agnes, kurczę, przykro mi z powodu @... :(

Enej, ja mierzę z reguły między 6 a 7, czasem mam większą obsuwę. Zdarza mi się też nie zmierzyć, z reguły jak mam wolne i zaśpię. Jak idę do pracy, to po zmierzeniu wstaję, jak nie idę, to jeszcze śpię. Czasem prawie że przez sen mierzę :D

Cześć dziewczyny,
daaawno mnie nie bylo ale na caly tydzien bylismy u rodzicow a teraz szukamy mieszkania do wynajecia i pozera mi to 100% czasu :no:

Ach, i @ w nocy przylazła :-( no trudno...zaczynamy 4cs... zaraz Was nadrobie :*

Enej, u mnie owu objawia się podobny bólem jak @. Nie jest on ciągły, ale dość natarczywy i trwa ze 3-4dni, a potem koniec. Mija mimteż wtedy ochota na seks.

Mnie przed @ tylko biust boli brzuch mnie zaczyna potwornie bolec w momencie kiedy zaczyna ze mnie lepiej. A tymczasem mnie od tygodnia co chwile podbrzusze boli. Moj maz zartuje ze dziecko juz kopie. Ja tam jestem pesymistka i podejrzewam ze @ przyjdzie normalnie :(

Karla ja nie znam odpowiedzi... dlatego nic nie odpisalam, brzuch moze bolec z roznych powodow, na implantacje tez...

reklama
Poczekam czy @ przyjdzie i zobaczymy co bedzie dalej. Moze to jakis skutek po hsg. Mam nadzieje ze zaczyna sie rozwijac jakas mala kulka :) marzenie

Do góry