reklama
Lady Agnes, kurczę, przykro mi z powodu @...
Enej, ja mierzę z reguły między 6 a 7, czasem mam większą obsuwę. Zdarza mi się też nie zmierzyć, z reguły jak mam wolne i zaśpię. Jak idę do pracy, to po zmierzeniu wstaję, jak nie idę, to jeszcze śpię. Czasem prawie że przez sen mierzę
Enej, ja mierzę z reguły między 6 a 7, czasem mam większą obsuwę. Zdarza mi się też nie zmierzyć, z reguły jak mam wolne i zaśpię. Jak idę do pracy, to po zmierzeniu wstaję, jak nie idę, to jeszcze śpię. Czasem prawie że przez sen mierzę
Lilolo
Fanka BB :)
Enej, u mnie owu objawia się podobny bólem jak @. Nie jest on ciągły, ale dość natarczywy i trwa ze 3-4dni, a potem koniec. Mija mimteż wtedy ochota na seks.
Lilolo
Być może boli na implantację ? Mnie np przed @ też brzucho pobolewa...Dziewczyny a ja mam pytanie. Czy po tym hsg moze mnie bolec podbrzusze? Owulacja juz raczej byla vo miedzy 10-13 moze przyjsc @. Wiec juz sama ie wiem a podbrzusze troche boli
Mnie przed @ tylko biust boli brzuch mnie zaczyna potwornie bolec w momencie kiedy zaczyna ze mnie lepiej. A tymczasem mnie od tygodnia co chwile podbrzusze boli. Moj maz zartuje ze dziecko juz kopie. Ja tam jestem pesymistka i podejrzewam ze @ przyjdzie normalnie
maran-atha
Karla ja nie znam odpowiedzi... dlatego nic nie odpisalam, brzuch moze bolec z roznych powodow, na implantacje tez...
reklama